Şimdi Ara

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
52
Favori
348.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polo6n

Arkadaşlar ALLAH RIZASI için şu korax- x mini için nasıl ayarlar yapılacak çıldırıcam biri lütfen ayrıntılı anlatsın şunu ben kendimce bişeyler yaptım ancak 460 kanal geldi onların arasındada hiçbir yabancı kanal yok eski sistemde 2000 kanal vardı ya lütfen yardımcı olun beni kurtarın şu dertten...

türksat ayrı hotbird ayrıdır kardeş. türksatta bu kadar çıkıyor.

birde kendimce ayar yaptım ne demek burada anlatılıyor işte sana yakın olan anlatıma bakarak ayarları yap öyle arat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ekim 2014; 23:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber01kay

Çok teşekkürler arkadaşlar, siz olmasaydınız bu işi beceremezdim.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim.
    samsung led tv kanallarını usb'den aktardım. oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLq3

teşekkür ederim.

Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: BiLq3

teşekkür ederim.

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    star hd şuan açılmıyor. akşam da maç var. uydum trident hd 7000. biss key özelliği var.

001FFF 1000000000000000 giriyorum fakat yayın açılmıyor. acaba izleyemeyecek miyiz artık?

• Arkadaşlar kanal D HD be star tv HD bende açılmıyor sizde durum nasıl ?

• focus1 kullanıcısına yanıt
    bende de aynı durum acaba frekansları mı değişti, paralı mı oldu diye buraya bakayım dedim
    Samanyolu HD de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Murat hocam Merhaba:
    Lg smart kullanıyorsanız mkvodu deneyin derim.Benim portalıda görebilirsiniz.

ben hiremco chipbox kullanıyorum hocam dahili uydu alıcılarını beğenmiyorum.

Üstad dediğim proğramın receıver ile alakası yok.Benim söylediğim olay tv niz smart ve internetiniz varsa tüm konular için çanağada ihtiyacınız dahi yok.İnternetten herşey hallediliyor.goole amcada mkvod diye aratırsanız bilgiler önünüze gelir.Olay receıver ile değil smart ile alakalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

star hd şuan açılmıyor. akşam da maç var. uydum trident hd 7000. biss key özelliği var.

001FFF 1000000000000000 giriyorum fakat yayın açılmıyor. acaba izleyemeyecek miyiz artık?

maalesef bendede yok büyük ihtimal gitti kanallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ekim 2014; 2:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Üstad dediğim proğramın receıver ile alakası yok.Benim söylediğim olay tv niz smart ve internetiniz varsa tüm konular için çanağada ihtiyacınız dahi yok.İnternetten herşey hallediliyor.goole amcada mkvod diye aratırsanız bilgiler önünüze gelir.Olay receıver ile değil smart ile alakalı...

tmm hocam sağolun aklımda.
  • heryerde iki tane frekans ayari verilmis;
    1) 11844 / 2222 / V
    2) 11747 / 27500 / H

bu ikisi, ancak bunlar ne yaptiysam olmadi calismadi, yer isvicre, bu ikisi sifir kalite, hic sinyal alamadi.

Yine aramaya devam ediyordum ki burada donanim haberde bu 3. frekansi gordum, %48 sinyal aliyor.
    3) 12380 / 27500 / V

Suan kanallari yukluyor, cok tesekkur ederim.

• kerso K kullanıcısına yanıt
    rica ederim dostum hayırlı olsun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BEN LG DAHİLİ UYDU ALICISI KULLANIYORUM İLK ÖNCE BİR KAÇ GÜN ÖNCE TPLERİ SİLDİM VE KANALLARI OTO TARATTIM BÜTÜN KANALLAR BULUNDU ÇALIŞIODU FALAN SONRA 3 GÜN SONRA BİR ANDA STAR HD STV HD KANAL D HD GİBİ KANALLARDA CI MODÜLÜ YOK DİYE BİR UYARI VERDİ BENDE YENİDEN TPLERİ SİLİP TARATTIM VE BU SEFER NİLESAT DENEN 2. UYDUYUDA SİLDİM SADECE TÜRKSAT KALDI SONRA BAKTIMKİ HALA HD KANALLAR ÇALIŞMIYO BU SEFER TEK TEK HD KANALLARIN FREKANSINI EKLEMEK İÇİN TRANSDPORDER DÜZENLEME BÖLÜMÜNÜ AÇAYIM DEDİM BASTIĞIMDA TELEVİZYON RESTART YAPIYO VE AÇILMIYO ACİL YARDIM TELEVİZYONSUZ KALDIM ARKADAŞLAR .

• quote:

Alıntıları Göster
    aynı tp mevcut parametreleri düzenleyin

bu nedir

kanal d yi eklemek istiyorum , yeni frekansı giriyorum bu uyarıyı veriyor ....

kanald avrupa var ama türkiye yok

*** hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 6 Ekim 2014; 13:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulud49

ARKADAŞLAR BEN LG DAHİLİ UYDU ALICISI KULLANIYORUM İLK ÖNCE BİR KAÇ GÜN ÖNCE TPLERİ SİLDİM VE KANALLARI OTO TARATTIM BÜTÜN KANALLAR BULUNDU ÇALIŞIODU FALAN SONRA 3 GÜN SONRA BİR ANDA STAR HD STV HD KANAL D HD GİBİ KANALLARDA CI MODÜLÜ YOK DİYE BİR UYARI VERDİ BENDE YENİDEN TPLERİ SİLİP TARATTIM VE BU SEFER NİLESAT DENEN 2. UYDUYUDA SİLDİM SADECE TÜRKSAT KALDI SONRA BAKTIMKİ HALA HD KANALLAR ÇALIŞMIYO BU SEFER TEK TEK HD KANALLARIN FREKANSINI EKLEMEK İÇİN TRANSDPORDER DÜZENLEME BÖLÜMÜNÜ AÇAYIM DEDİM BASTIĞIMDA TELEVİZYON RESTART YAPIYO VE AÇILMIYO ACİL YARDIM TELEVİZYONSUZ KALDIM ARKADAŞLAR .

Allah Allah baya garip olmuş.

yazılım güncelleme varsa onu dene.

veya fabrika ayarlarına sıfırla.

• quote:

quote:

Allah Allah baya garip olmuş.

yazılım güncelleme varsa onu dene.

veya fabrika ayarlarına sıfırla.

Hocam ben şimdi f. Ayarlarına sıfırladım ve kanallat geri geldi ancak çoğu hd kanalda birkaç gün önce sinyal olmasına rağmen şuan cı modülü yok diye uyarı veriyor bunun bir çözümü yokmudur arkadaşlar.kastettiğim kanallar :Star hd, kanal d hd , stv hd , ntv spor hd

• quote:

Hocam ben şimdi f. Ayarlarına sıfırladım ve kanallat geri geldi ancak çoğu hd kanalda birkaç gün önce sinyal olmasına rağmen şuan cı modülü yok diye uyarı veriyor bunun bir çözümü yokmudur arkadaşlar.kastettiğim kanallar :Star hd, kanal d hd , stv hd , ntv spor hd

e bunlar zaten kapandı ki bendede yok.
  • quote:

quote:

e bunlar zaten kapandı ki bendede yok.

Çok teşekkür bilgilendirmen için hocam bilmiyordum.

• Merhaba, samsung tvde 11747 frekansi icin sinyal kalitesi %45 civarlarinda. Bu seviye dusuk mudur?

TÜRKSAT 4A UYDU REHBERİ RESİMLİ ANLATIM - AYARLARI (ANA KONU)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZZLuCK kullanıcısına yanıt
    diğerlerini deneyin hocam bazısı bazısına uymuyor gerçekten.
  • 11844 'de sinyal 0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.