Bildirim
Turksat 4A uyumlu PCI TV kartı
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
47 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende Omicom S2 rev.3 HD TV Kartı var, fiyatı 200 TL . aşağıya inceleme linkini veriyorum. :) Kolay gelsin.
http://www.dvbsat.org/forum/showthread.php/106742-Omicom-S2-rev.3-HD-TV-Kart%C4%B1-%C4%B0nceleme.?highlight=omicom -
quote:
Orijinalden alıntı: burakvi
Bende Omicom S2 rev.3 HD TV Kartı var, fiyatı 200 TL . aşağıya inceleme linkini veriyorum. :) Kolay gelsin.
http://www.dvbsat.org/forum/showthread.php/106742-Omicom-S2-rev.3-HD-TV-Kart%C4%B1-%C4%B0nceleme.?highlight=omicom
Peki Turksat 4A ekli geliyormu uydu listesinde frekans vs gibi işlem yapmaya gerek kalmadan.
Çükü suan avermedia A706 var ve format attıkdan sonra bir Türlü Türksat 4A yayınlarını alamadık. Fotmat atmadan önce bazen açılmıyordu filan o nedenle değiştirmek istiyoruz. sıkıntısız birşey arıyoruz.
-
Bu konuda acemi olduğunuz belli. :) Kanal listesi ekli gelmez. Önce kartı pc ye tanıtıp sonra gerekli ayarlamalardan sonra taratacaksınız. Yok taratmam derseniz her dvb oynatıcı için hazır kanal listeleri var eklerseniz. O şekilde hazır olur. -
Everest HD Stream DVB-S1/S2 Usb Uydu Alıcı 55 TL
TÜM BİLGİSAYARLARA UYUMLU HD UYDU ALICISI
hesaplı olması açısından bu ürünü de alabilirsiniz. Kolay gelsin. -
Acemiyim çünkü normalde uğraşmam bu tür şeylerle ama sevdiğim bir abim müşterim var onun için kanal listesi değilde benim aradığım uydu ayarları olsa yeter. -
şimdi şunları sorayım yardım etmemiz için gerekli averdvbde hangi dvb oynatıcıyı kullanıyorsunuz ona göre hazır transponder ve kanal listesi veya daha geniş olarak söyleyim bütün programını size veya ne yapacağınızı söylerseniz özelden veya buradan veya özelden vereceğiniz her hangi bir iletişim adresine ata bilirim yardım desteği veriyorum ücretsiz olarak sitelerde araştırırsanız beni bula bilirsiniz nikimi saygılarımla -
bu konuda nexx45 e güvenebilirsin eğer benim tanıdığım kişi ise tabiki.
tanıdık biri varsa almanya'dan 20 euro gibi bir fiyara skystar s2 pci almanı öneririm, o kaliteyi ve fiyatı başka hiçbir yerde ve markada bulamazsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: nexx45
şimdi şunları sorayım yardım etmemiz için gerekli averdvbde hangi dvb oynatıcıyı kullanıyorsunuz ona göre hazır transponder ve kanal listesi veya daha geniş olarak söyleyim bütün programını size veya ne yapacağınızı söylerseniz özelden veya buradan veya özelden vereceğiniz her hangi bir iletişim adresine ata bilirim yardım desteği veriyorum ücretsiz olarak sitelerde araştırırsanız beni bula bilirsiniz nikimi saygılarımla
geç oldu ama cevabınız için teşekkür edeyim önce TV kaltından vazgeçip HDMI uydu alıcı aldık daha ucuza geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X