Şimdi Ara

Türksat 5A haberleşme uydusu uzayda! İşte fırlatılış görüntüleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çanağı da otomatik mi döndürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elle manuel olarak ayarlanacak. LNB ve Çanaklar 31 dereceye ayarlanacak.

• Hayırlı uğurlu olsun.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    ucuzlama diye bir şey olmaz.. bunu beklemeyin.. tam tersi yeni uydu yeni maliyettir bunu vatandaş olarak siz ben ödeyeceğiz.. siz hiç gelişen bir şey için fiyat düştüğünü bu ülkede gördünüz mü??

• İl teber İ kullanıcısına yanıt
    4k teğet geçti:)

• msdos34 M kullanıcısına yanıt

yeniden yörüngeye oturtma pozisyon düzeltme gibi için önceden sıvı yakıtlar kullanılıyordu hocam onu kast etmişler. hatta 2A sırf bu yüzden kısa ömürlü oldu. Bir kaç yakıt hücresinde sorun çıkmıştı diye hatırlıyorum. 5A muhtemelen iyon itiş sistemiyle üretilmiş.

• SpaceX önünde Türk uydusunu uzaya göndermeyin, ölürsek tesla alamayız gibi dilenci edebiyatlarıyla ucuz eylemler yapan ermeniler ağlıyordur eminim.  

Ne savaşta ne barışta kimse takmaz bu sivil katillerini. Uydu hayırlı olsun umarım devamı daha başarılı daha ilerici işlere imza atacak şekilde gelir.

• Uydunun infografikli hali burada

• Sadece elektrikle nasıl manevra yapıyor. İlginç. İyon motoru gibi bir şey mi?

• O kadar gereksiz bir şey ki. Ülkedeki internet altyapısını geliştirin önce. ADSL var hala. Üstelik dağ bayır değil bildiğin şehir merkezi. Ülkeyi baştan başa fiber yapın. Biz de helal olsun diyelim. Türksat 5A’dan bana ne yahu bize gıdım faydası olmayacak. Boş işler gereksiz masraflar. Şuna harcanan paraya yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 11 Ocak 2021; 14:15:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.