Şimdi Ara

TURKSAT+AZERSPACE +??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski tip 90'lık parabol anten var.Şuan Turksat+Azerspace izliyorum.Boşta kalan LNB değerlendirmek istiyorum.Turksat'ı bozmadan sağına yada soluna takarak hangi uyduyu izleyebilirim?İntelsat mümkün mü?
    Çok fazla uydu bilgim yok yeni yeni öğreniyorum
    EKLEME:YER ADANA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 20 Ocak 2014; 19:32:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Eski tip 90'lık parabol anten var.Şuan Turksat+Azerspace izliyorum.Boşta kalan LNB değerlendirmek istiyorum.Turksat'ı bozmadan sağına yada soluna takarak hangi uyduyu izleyebilirim?İntelsat mümkün mü?
    Çok fazla uydu bilgim yok yeni yeni öğreniyorum
    EKLEME:YER ADANA

39E hellassat'ı izleyebilirsiniz. Bulsat kanallarından emu ile açılanlar var.

Emu ile açılan kanallara ait uyduların tamamına şuradan bakabilirsiniz.
    http://www.dvbsupport.net/paytv.html

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim üstad.Acaba LNB konumu nasıl olmalı?.Ortada Turksat Çanağın arkasından sağ tarafta Azerspace var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Teşekkür ederim üstad.Acaba LNB konumu nasıl olmalı?.Ortada Turksat Çanağın arkasından sağ tarafta Azerspace var

Azerspace sağda ise, 39E için, ortadaki LNB'nin sol tarafına takmalısınız. İnce tip LNB kullanınız. Hatta ortadaki LNB'yi de ince tip kullanırsanız iyi olur. Çünkü derece farkı az olunca, LNB'ler bir birine yapışık durmak zorunda...

Deneme yanılma yoluya ayarlayacaksınız, yani... LNB'lerin pozisyonunu net'ten araştırıp bakabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ortadaki LNB ince zaten üstad Twin çıkışlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKSAT 1C + 2A UYDU FREKANSLARI
    14 yıl önce açıldı
    Dreambox Türksat EPG Bilgisi
    13 yıl önce açıldı
    DİGİTURK TURKSAT 4K
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.