Şimdi Ara

Türksat dışındaki uyduları nasıl alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek çanak kullanıyoruz ve sadece Türksat görüyor. Hotbird, Azerspace ve şu avrupadaki lig maçlarını veren kanalların (skysport, bein, fox sport vs.) bulunduğu hangi uydularsa artık onları da izlemek istiyorum acaba buna fazladan LNB mi takmak lazım yoksa ikinci bir çanak mı alacağız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lnb ekleyerek azeri ve afgan spor kanallarını izleyebilirsin zaten çoğu avrupa ligi ve şl maçlarını yayınlıyorlar..bahsettiğin paketler için astra uydusu gerekli ki onun için yeni anten lazım..artı server

• cimbomly kullanıcısına yanıt
    Server dediğin ne acaba?
  • kart paylaşım demek istemiştir arkadaş.
    aylık ya da senelik ücret ödeyerek uydulardaki çoğu şifreli kanalları izleniyor.

çanak taktıracaksan astra 19 ve thor uyduları iyidir.
  • rom11 kullanıcısına yanıt
    Bu uydular tüm dünya mı yoksa belirli yerler mi?
  • tam anlamadım?
    kapsama olarak mı yoksa uydulardaki kanallar daha çok hangi ülkelere yönelik diye mi soruyosun?

kapsama olarak astra 19 ve thor uydusunu 90 lık çanakla alabilirsin batıdaysan. sadece thor daki iskandinav kanalları gelmez.

kanal içerikleri olarak astra 19 daha çok alman ispanyol ve fransız kanalları var. baya iyi bir içeriği var bence.
    thor biraz daha çeşitli iskandinav yayınları yanı sıra orta avrupa ülke kanallarıda var.
    thor ün bir güzelliği bbc earth history hd kanalları türkçe.
    ayrıca discovery hd nin türkçe ses kanallarıda var. bunu powervu emu ile izleniyor şimdilik.

uydu içeriklerine buradan bakabilirsin.
    tr.kingofsat.net
    Astra 1KR / Astra 1L / Astra 1M / Astra 1N (19.2°E) - Tüm yayınlar - Frekanslar - KingOfSat
    http://tr.kingofsat.net/pos-19.2E.php

tr.kingofsat.net
    Intelsat 10-02 / Thor 5 / Thor 6 / Thor 7 (0.8°W) - Tüm yayınlar - Frekanslar - KingOfSat
    http://tr.kingofsat.net/pos-0.8W.php

• cimbomly kullanıcısına yanıt
    arkadaşın istediği bein yıllık üyelik 1800 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlar için motorlu anten gerek. Motorlu antenlerin yön değiştirme özelliği var. Yani Diseqc 1.2 özellikli anten gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoolyCrap -- 29 Kasım 2015; 12:27:29 >
    yani dünya kanalları mı yoksa avrupa ülkeleri kanalları mı çıkar demek istedim de dediğine bakılırsa avrupa kanalları sadece. Ben bu işlerden anlamam yani kanallar ücretli mi şifreli mi şifreliyse ne yapılır bilgim yok, mesela powervu emu demişsin onu da bilmiyorum :) Bazen sitelerden maç izliyorum o kanallar normalde ücretli midir bilgim yok yani. Tabi ki çok masraflı olursa vazgeçilir öyle falan filan cihazları taktıramam ama diğer yandan da HD yayınlar, maçlar izlemek isterim. Telefondan giriyorum da linklere bilgisayardan girince bakabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemek istediğin kanalı o siteden aratırsan hangi uyduda olduğuna bakabilirsin.
    her uydunun kapsama alanları var. amerikan ya da uzakdoğu kanallarını sahip uyduların kapsamaları farklıdır.

başta masraf olur ama ondan sonra senelerce kullanırsın.

kartpaylaşım fiyatları yıllık 100-150 lira arası değişiyor. çokta pahalı değil aslında.

sadece maçları izleyeceksen iptv linklerinden devam et. çokta uğraşmana gerek yok.
    Listeye baktım da bu kanalların hepsi ücretsiz mi acaba? Canal+ Liga ve Premier Lig dikkatimi çekti şifre falan girmiyordur umarım. Yani sırf futbol değil ara sıra HD belgesel falan da izlenir. Bağlantı hızı değişkenlik gösterdiğinden kaliteli görüntülü maç izlemek bazen sıkıntılı olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.