Şimdi Ara

Türksat Fiber Neyin nesidir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla Fatih bölgesinde adam akıllı altyapı yok. TTNET denedim DSMART denedim hepsi leş 16 mbps hız diyorlar 8 bile veremiyorlar ayrıca internetin kesilmediği an yoktu. 2 yıl önce bizim kapımızada bu broşürden bırakıldı tesadüfen aldım baktım evdeki internettende hiç memnun değildim zaten. Hemen aradık uyduneti bağlanması 2 gün sürdü ve gün içerisinde interneti aktifleştirdiler. şuana kadar pek sıkıntı yaşamadım vaadettikleri hızı sonuna kadar veriyorlar. Geçenlerde günlerde internette hiç bir şeye girilmiyordu destekle konuştum sinyal sorunu var dediler 5 saat içerisinde ekip göndereceğiz dediler ciddende 5 saat sonra ekip geldi bir şeyler yapıp gittiler o günden beri internetim akıyor :) paketleride oldukça cazip ocak ayında taahüdümüz bitiyor bittikten sonra 50mbps 250 gb kotalı pakete geçeceğim hayırlısıyla.
  • Aynı ilanı bize de astılar. Ama telefon numarasının özel olması şüphelendirdi beni. Bildiğimiz uydunet di mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TriLi T kullanıcısına yanıt
    Broşürleri bastırıp dağıtanlar taşeronlar, 444 0 126'dan başvurun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping testini yurt içi serverlarda yapmanın anlamı yok, istanbulda çalışan oyun serveri varmı ?
    Ping yurtdışına çıkınca fırlıyor zaten bende 250 ping var çözümü yok naparsan yap diyor uydunet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.