Bugün turksat üzerinden lig tvli digitürk aldım fakat arada ntvspor şifreleniyor bu makinelerde açma şansımız hiç mi yok? yardım ederseniz sevinirim :)
Digiturk'ün verdiği cihazsa biss girilmiyor diye biliyorum.
Çok kötü oldu ozaman ya hiç hoş bişey değil özellikle ntvsporun şifrelenmesi
şifrelenen kanallar 1. kanalda gösteriyor
1.kanal demişsiniz ama ben 1 haftadır türksat üzerinden aboneliğe devam ediyorum.ama ilk kanal 4.sıradan başlıyor.bilgisi olan varmı???
bizdede 4 ten başlıyor ama şifrelenen kanal olduğunda açıyorlar
Digiturk var turksat üzerinden iki tane Ntv Spor var biri şifreye geçiyor, diğerinde şifre yok maçları rahatlıkla izleyebiliyorum, hatta biri 80.kanal biri 4.kanal.
digitürk şifrelenmiş yayınları (ki bu çoğunlukla ntvspor oluyor) 4. kanaldan verir. 80.kanal şifreye girer,, bu durumda siz 4.kanalı açarsanız maçı izleyebilirsiniz.
arkadaşlar bende dün Türksat üzerindn Lig Tvye abone oldum.Aboneliğim ve cihaz SD ama ekranın köşesinde HD yazısı dönüp dönüp duruyor.kartı HD bir cihaza taksam HD izleyebilirmiyim.Bilgisi olan varmı...
quote:
Orijinalden alıntı: freemann
arkadaşlar bende dün Türksat üzerindn Lig Tvye abone oldum.Aboneliğim ve cihaz SD ama ekranın köşesinde HD yazısı dönüp dönüp duruyor.kartı HD bir cihaza taksam HD izleyebilirmiyim.Bilgisi olan varmı...
1- Lig TV'nin hem SD hem de HD yayınında o HD ibaresi döner durur. Mühim bir şey değil. 2- Lig TV'yi HD seyredebilmek için Eutelsat üyeliği gerekir. Lig TV'nin Türksat'ta HD yayını yoktur. 3- Kart ile uydu alıcısı birbiriyle eşlenir. Dolayısıyla kartı başka bir uydu alıcısına taktığınızda çalışmayacaktır. Çalışırsa da bir süre sonra bloke olur.
arkadaşlar dün 4. kanalda şifreliydi.birde 3 gündür cihaz devamlı kendini kapatıp açıyor.seyrederken show tv yi açınca cihaz devamlı kendini kapatıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme