Şimdi Ara

TÜRKSÜNÜZ kardeşim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam bilmiyorum gene burada okumuştum yeni patch gelecek thieflerin isimler gözükmeyecek diye gelsede rahat rahat millet birbirini kesse.
  • Vallahi cebimdeki son 30 k para ile kervana çıktım. Level 28, yolda 3 tane hunter yüksek level yardıma geldi. Sonra hırsızlar yolu kesti. o 60 -70 levellik hunterlar birden toz oldu. 20 levellik atıma 3300 npc thief ile saldırıyorlar.

Ben şunu anlamıyorum. neredeyse 70-80 level adamların 20-30 levellerin 15 k lık mallarına göz dikmeleri ne derece ahlaki.

Küfür konusuna gelince, küfür eden kendi içindekini döker ortaya. O oymuşki onu söylemiş. Bunun türklükle yabancılıkla alakası yok. Bildiğin terbiyesizlik.
  • thief adamın parası yoktur aç insan kimseyi dinlemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsolo

thief adamın parası yoktur aç insan kimseyi dinlemez

thieflikte para yok ki thief adamın parası vardır sadece eziklere eziyet olsun diye ve zevk için thieflik yapar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AirJersey_ -- 9 Mart 2007; 18:48:18 >
  • quote:

adam kervan yapıyo param olsun diye pot alayım diye serefsizin biri kervanı yıkıyoo bide yabancı thife bedavadan veriyyo ee neyapalım kervan yapamıyoz pot yok canavar kesemıyyo ne yapacak

hiç kimseden yardım almadan bu oyunu oynayanlar nasıl oynuyorsa sende öyle oynuyacaksın

eğe yok ben kendi başımın çağresine bakamam diyorsan bırak bu oyunu hepimiz bir gereksiz playerdan daha kurtuluruz.
  • türk gavur ayrımı yapmam

hepsini devirrim

zaten oyunun yarısından çoğu türk oldu
  • ya ben bi türk kervanını kurtardım thieflerden adam saoL diyeceğine dedik aga sen yükseksin 100k pLs tanıdık guildler dışında bende ayrım yapmam
  • @ csonmez

Oyun da normal bi şekilde meslek yaparken Türk-Gavur ayrımına bende karşıyım tabi ama elimizden geldiğince birbirimize destek olmamız lazım.Mesela kervanla şehirden çıkarken bi Türk kardeşimiz geliyor ve sana Hunter lık yapabilir miyim? diye soruyor.Bizde hay hay gel tabi kardeş diyoruz.Daha yarı yola gelmeden takıyo black suit i alıyo malları...Ben buna karşıyım..kısaca hainliğe..

aynen kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragonboy -- 9 Mart 2007; 23:32:36 >
  • Bi wietnamli ezikler kadar olamadik !.....

adamlar arkadaslari icin kendi arlarinda para toplayip item aliyorlar !...

ve bu itemleri guildde leveli lazim olan elemanlara veriyorlar

guild storage her level'e uygun sos dolu!....

adamlarda dayanisma forever bizde nie bir cekememezlik onun sos'u var benim yok

gibi düsünceler

oyun'a yeni baslayan arkadaslarimizin elindeki itemleri alma icin yapmdiklari numaralar W.s W.s
  • Sallaaaaa.
    Oyun bu.
    Şovenist yaklaşımladan kaçınalım.
    Just for fun.
  • bu tip mevzularda haklı oan cıkıyo 5 parmağın 5 bir değil içimizde adilerde var ama ben her zamana turklerden yanayım ne kadarda adiler şeref ..... ler olsada turklere yardım edelim derim yabancılara ezdirmiyekimmm ve turk bayrağı olan bi guildde küfretmeyin edende zaten turk değil ermeni oğlu ermenidir saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.