Şimdi Ara

Turktelekom gectim bolluk icine dustum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    39 tl ye 6GB
    500mb aylık hediye
    2GB kampanyadan
    Toplam 8.5 GB
    İdare eder :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneme turkcell den 4g hat aldık
    10 gb hediye internet bir de aylık 2gb paket üzerine 500 mb ye yakın acil kullanim paketi

Seninkini ezer la

• ben vodafone da şuan 750 dk+1000 sms+4gb internete 40 tl ödüyorum. 12 ay taahhüdüm vardı bu ay bitti. şimdi tt nin 1000 dk+ 1000sms + 8 gb internet kampanyasını gördüm. hemde 29 tl ücreti.. numaramı taşımak istiyorum ama ne kadar sürüyor numara taşıma bilgisi olan var mı ? bir de hangi evrakları istiyorlar numara taşırken?
  • Maksimum 6 gün sürüyor. 2-6 gün içerisinde taşıma gerçekleşiyor. Nüfus cüzdanınızla birlikte adınıza kayıtlı herhangi bir elektrik su doğalgaz faturası veya bunlar yoksa kredi kartı ekstresi ile birlikte herhangi bir Avea bayiine gitmeniz yeterli. Yapılacak işlem ücretsiz ayrıca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adıma o tarz fatura yok, kredi kartıda kullanmıyorum. vodafone a son ödeme yaptığım faturayı çıktı aldım internetten , kabul ederler mi acaba ? bir de birşey daha soracağım. taşıma işlemi tamamlanana kadar vodafone dan görüşme yapmaya devam edebiliyr muyum ? yoksa taşıma tamamlanana kadar hatsız mı kalıyorum?
  • Evet o da kabul oluyor.

Hatsız kalmıyorsunuz. Taşıma gerçekleşene kadar Vodafone kullanmaya devam ediyorsunuz. Türk Telekom'dan mesaj gelecek. Su tarihte ve su saatte Türk Telekom hattınızı takınız diye. O tarih ve saatte sim kartınızı değiştirerek Türk Telekom kullanmaya başlıyorsunuz. Yani kesinti olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 27 Temmuz 2016; 15:27:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Evet o da kabul oluyor.

Hatsız kalmıyorsunuz. Taşıma gerçekleşene kadar Vodafone kullanmaya devam ediyorsunuz. Türk Telekom'dan mesaj gelecek. Su tarihte ve su saatte Türk Telekom hattınızı takınız diye. O tarih ve saatte sim kartınızı değiştirerek Türk Telekom kullanmaya başlıyorsunuz. Yani kesinti olmuyor.

anladım hocam çok teşekkürler yardımın için
  • Telekom f/p olarak çok iyi sadece bazı köylerde ıssız yerlerde falan çekmiyor.
  • bende turk telekom'dan memnunum tarife özelliklerine göre fiyat iyi.
  • Türk Telekom da su anda bedava internet var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen günlerde tt ye geçeceğimi söylemiştim bu konuda. bu sabah geçiş işlemi tamamlandı. vodafone da 4g ile max 15 mb download alıyordum, tt de şimdi test yaptım.. 66 mb download 43 mb upload çıktı 4g ile
  • gktgknk G kullanıcısına yanıt
    faturasız mı?

• hiç 2 tane tt hattı arasında internet paketi paylaşımı yapan var mı ya merak ettim bir sıkıntı çıkıyor mu ??
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    ewet
  • Hayırlı olsun. NAsıl memnun kaldınız mı 2,5 aylık kullanım sonunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Hayırlı olsun. NAsıl memnun kaldınız mı 2,5 aylık kullanım sonunda?

çok memnun kaldım. şehirler arası pek seyahat etmediğimden çekim gücü sıkıntı olmuyor bana ( sanırım bazı yerlerde iyi çekmiyormuş ) internetide gayet hızlı vodafone ile kıyaslayınca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.