Şimdi Ara

Türktelekom Selfy sarı paket 750 dk 5000 sms 10 gb 29 tl (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
26
Favori
77.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben mobil uygulamada sil süp. oldugu yerde faturalıya geçmeyen kalmasın diye bir teklif gelmiş bastım geçtim MH yi aradım geçişi tamamladı 12 ay taahhüt faturalı 15 gb 1000 dk+sms 35 vergilerle 37,5 dedi bakmakta yarar var ilgili menüye
  • Valla hocam lifecell bunlari normal internet olarak veriyorsa iyi ama dergilik bip gibi uygulama içinde kullanacaksak kotu.
    Bir de acaab kesin veriyor mu bunlari yoksa sansa mi veya kac ay gecerli?

Galiba tt 15 gb olan secenek daha avantajli gibi gorunuyor su durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44cihan44 -- 16 Mayıs 2019; 14:26:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gandal07 kullanıcısına yanıt
    Sil süpürde o seçenek vardı bende ancak geçiş yapmayınca kayboldu gitti bir süre sonra,acaba mh ile görüşsek ekranında falan görünüyo mudur hala..

Lifecellin de interneti bol ancak uygulamalarda geçerli çoğunluğu..bana yaramıyo pek o yüzden..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramanızda fayda var hocam bi şansınızı deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

Merhaba ben mobil uygulamada sil süp. oldugu yerde faturalıya geçmeyen kalmasın diye bir teklif gelmiş bastım geçtim MH yi aradım geçişi tamamladı 12 ay taahhüt faturalı 15 gb 1000 dk+sms 35 vergilerle 37,5 dedi bakmakta yarar var ilgili menüye
    Bu teklif bendede vardı önceden fakat artık 55 tl yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 16 Mayıs 2019; 16:7:43 >
  • SosyalSatis S kullanıcısına yanıt
    Turkcell Haydi Gel kampanyası daha önce 12 ay +1GB şeklindeydi. Hatta detaylarda hata tespit ettim,bir karışıklık vardı. Turkcell sosyal medya çözûm ekibinden Suat Bey ile 2 kere yarım saate yakın konuşmam oldu ve düzeltildigini gördüm sonra.

Sonra Haydi Gel kampanyası düzenlendi. Şöyleki:
    35 TL altı faturasız paketlere 12 ay boyunca +1GB
    35 TL ve üstü fiyatı olan paketlere 12 ay +2GB
    50 TL üstü faturalı tarifeye gelenlere 12 ay +3GB
    Haydi gel kampanyasından gelecek olan data paketleri yüklediginizde otomatik olarak 1 saat ile 5 saat içinde hattınıza otomatik yûklenir. Sizin sadece paketi almanız yeterli.
    Turkcell hediye sistemi uygulamalarımı yükle,tadına bak hediye al mantığındadır. Turkcell'in temel amacı uygulama indirme sayısını arttırmak,kullanılan süreyi arttırmaktır,uygulamaları tanıtmaktır. Uzaktan hediye sistemi zor görünmektedir ama inanın sakin bir kafayla organize ettiginizde kolay ve beleştir. Hattını taşıyacaklar ilk önce paycell yukleyip 50 TL paycell hediyesini kullaníp ilk ay en az 10 GB beleş internet alsınlar mutlaka.
    Ben insanlar mutlu olsun diye bu konuda Turkcell'i anlattım.
    Kendim Turkcell'i sevmem,kullandigim 2 hattımdan biri Turk Telekom 20 GB Efsane Prime,diğeri 15 GB 35TL. Eşimin hattı Lifecell hosgeldin 7GB,evdeki boştaki hat lifecell hoşgeldin 5GB. Boştaki hatta 2 aydır yukleme yapmadan ayda 10 GB mutlaka çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 16 Mayıs 2019; 18:9:2 >

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
    4 senedir turkcell kullanıyorum fiyatlar yüzünden türktelekoma geçtim fakat çekim kalitesi kötü ne zaman nerde çekmeyeceği belli olmuyor. Ve uygun paketleri faturalı tahattüt vermek istemiyorum türktelekoma, turkcelde internetsiz kalma şansında yok dediğiniz gibi. Paket 4gb der ama o 10gb rahat olur. Bence Turkcell candır. Ben turkcelime geri döneyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SosyalSatis -- 16 Mayıs 2019; 16:54:25 >
  • Hocam peki bu 2gb face insta paketi nedir lifecell paketindeki?

• Hocam netten bakındığımda çıkmıyor şöle hattı türk telekoma taşımaya özel faturasız tarifler yokmu hiç 35 liraya yada 40 liraya bol internetli 500-1000 sms li 500-750 dakikalı bi paket falan ?
    Vodafone gerçekten kötüleşti çekim gücü olarak kütahya bozuyuk yolu arasında hat komple gidiyor çekmiyor yada 2-4 mb hızla veriyor 4.5g sözde arıyorum müşteri hizmetlerini bi b*ka yaramıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşalar online işlem uygulamasında bana özel de yeniden 35 tl lik tarife geldi. Uygulamada çıkmıyorsa bu tarife uygulamayı silip yeniden yükleyin ve giriş yapın. Birkaç gün içinde yeniden gelecektir.
    Türktelekom Selfy sarı paket 750 dk 5000 sms 10 gb 29 tl

• lifecell için kullanılabilecek uygulamalar tv+, fizy, dergilik vs. bunlar da ayeıyetten ücretli değil mi arkadaşlar?

interneti burda kullanabilirsin demişler ama uygulamalara ücret ödemek lazım anladığım.

• fb168 kullanıcısına yanıt
    malesef 55 tl gözüküyor bu kampanya
    bu senenin başında bende de 35 gözüküyordu hatta bi kere aradılar buna geçirelim mi diye yok ellemeyin dedim şimdi de yaptığı kahbeliğe bak tt nin

• lapatid L kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri hizmetlerini aradım. 1 yıl ücret değişmeyecekti dedim. Çünkü 6 ay oldu geçeli bu tarifeye. Müşteri hizmetlerinin dediği 6 ay geçtiği için türk telekom fiyat artırabilirmiş. Şuanda ama türk telekoma yeni gelenlere bile 39 tl ye değil 44 tl ye veriyor bizim tarifeyi. Şuan için en iyi faturasız tarife yine bizim tarife internetinden dolayı. Keşke 29 tl de kalsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb168 -- 19 Mayıs 2019; 17:43:39 >
    ee kaç lira olduki sizin ki,29 değil mi zaten taahhütlü

• Hocam bizim selfy sarı faturasız olduğu için taahhüt yok. Sadece 6 ay fiyat değişmeme garantisi veriyor türk telekom. Benimde bir dahaki aya 29 tl den 39 tl ye çıkacak tarife ücretim.

• Turk telekomda en iyi tarife suan kullandigim super prime 20gb idi.Buyuk ihtimalle alimlar kapanmıştır.Yine de bakabilirsiniz 1000dk 1000 sms 20gb 45₺ idi 40 a düşürdüm.Ama faturali tabi

O bende de var hocam,ama 39 a kullanılmaz artık..

• Bugün itibariyle paketini yenileyenler ne kadara yenilediler

• Beyler geçen sene bana da 10gb 1000dk 29tl kampanyası geldi geçtim ama taahütüm bitince ilk ay 55 tl aldılar, faturasıza geçtim ayrıca 80 daha aldılar. Yani kampanya ayağına iyi geçirdiler. Şimdi 4gb 1000dk 19 tl kampanyasına geçtim, taahütüm bitince buna 40-50 tl bayılmamak için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneyinbatısı

Turk telekomda en iyi tarife suan kullandigim super prime 20gb idi.Buyuk ihtimalle alimlar kapanmıştır.Yine de bakabilirsiniz 1000dk 1000 sms 20gb 45₺ idi 40 a düşürdüm.Ama faturali tabi
    Nasıl geçiş yaptınız hocam bi denemek lazım alım varsa geçeriz belki bizde :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.