< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
2 adet davetiye vardır turktorrent.us den çeşitli indirim kodları ve diğer torrent sitesi davetiyesi ya da diğer tekliflere açığım. |
çok eski turktorrent kullanıcısıyım. 6 yıldır zorunlu olarak girişi yapamadığım için hesabım silinmiş. suleymantutumlu@hotmail.com adresine davetiye gönderebilirseniz çok sevinirim. |
merhaba bitturk.net davetiyesi ile takas yapabiliriz isterseniz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
davetiye bağışlamak isterseniz mutlu olurum hakanciragoz@gmail.com |
davetiyeye ihtiyacım var yardımcı olmanızı istiyorum emrekurucu76@gmail.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheitan76 -- 2 Ağustos 2023; 8:6:19 > |
yardımcı olucak birisi varmı acaba |
1 senedir işlerden dolayı girmediğimden hesabım silinmiş bana da davetiye bağışlarsanız çok sevinirim. oadieye@gmail.com |
merhaba arkadaşlar davetiye gönderirseniz sevinirim. tayfun_duzce38@hotmail.com |
Merhaba türk torrent sitesinden davetiyeye ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz sevinirim. cnytkadioglu@gmail.com Teşekkür ederim. |
merhaba türktorrent hesabıma ulaşamıyorum davetiye koduna ihtiyacım var egitim amaçlı kullandıgım için biraz acil yardımcı olursanız cok sevinirim. iates95@hotmail.com mail adresim teşekkür ederim |
Selamlar türktorrent hesabıma ulaşamıyorum davetiye koduna ihtiyacım var. Denizde oldugum icin hesabım silinmiş sanırım uzun suredir girmeyince. Dm atarsanız cok memnun kalırım. |
Dm attım hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
turktorrent davetiye koduna ihtiyacım var, TORK(torrent-turk ile takas yapabilirim orda davet hakkım var) yinede yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur unknown.19@windowslive.com |