Merhaba arkadaşlar, Bir türkü arıyorum. Bileniniz yada bulanınız varsa çok sevinirim.
Türkünün nakaratı, Halimeyi samanlıkta bastılar, fistanını gül dalına astılar falan diye. Bu türküyü bilen vs varmı? nereden download edebilirim? Sözlerine nereden ulaşabilirim?
uyyyyyyy can keje vayyyy can keje diye bi nakaratı vardı.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>Archarad... Aklıma "Ar gelir Osman Aga ar gelir Safiye'ye karyola dar gelir.."felan geliyor..
mewluth... uyyyyyyy can keje vayyyy can keje diye bi nakaratı vardı.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
archarad senin dediğin "ekrem&gültekin den Safiyem" mewluth senin dediğin ise "servet kocakaya nın söylediği keke" olmasın ona benzettim
skorp söyleyen bi kızdı benimkini keje diyordu keke değil.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by guide</i> <br />Dogru geliyor . Aradıgı türkü o ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Yok o şarkı değil, ondan eminim.
bende hayal meyal hatırlıyorum mewluth bir bayanda öle bi türkü söylüyordu. ceylan diyesim geliyor ama değil gibi. neyse aklımdsa olsunda duyarsam dikkat ederim kimin söylediğine.
bende "bilmem çağlasam mı çağlamasam mı" diye bir türkü vardı onu arıyorum ismi nedir? tok sesli bir erkek söylüyordu.
türküler Sevdamız (Muhabbet serisi[Arif Sağ,İsmail Özden] Muhabbet'97) söylemesi lazım..Muhabbet'97 de bayrağı Tolga Sağ aldı.. Sesi bayağı kalındır..türkünün bestesi de Mahzuni Şerif'e ait Skorp.
www.turkuevi.com bi dene cogu turkunun sozleri vaR .
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Skorp</i> <br />bende hayal meyal hatırlıyorum mewluth bir bayanda öle bi türkü söylüyordu. ceylan diyesim geliyor ama değil gibi. neyse aklımdsa olsunda duyarsam dikkat ederim kimin söylediğine.
bende "bilmem çağlasam mı çağlamasam mı" diye bir türkü vardı onu arıyorum ismi nedir? tok sesli bir erkek söylüyordu. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Selda bağcan seslendirdi kısa bir süre önce senin dediğin Türküyü
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Goker</i> <br />www.turkuevi.com bi dene cogu turkunun sozleri vaR . <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Düzcede bir cafenin 2 sayfalık sitesi çıkıyor
gönül yazar söyler bunu çıkyığı her programda filan
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yumurt</i> <br />gönül yazar söyler bunu çıkyığı her programda filan <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Haklısın ama türkünün ismi nedir? Nereden download edebilirim bunları biliyor musun ?
ben halime yerine Fadime diye hatırlıyorum
üniversal bağlama diye bir program vardı içinde türkü sözleri kısmında bayağıbir türkü koymuşlar belki orada bulabilirsin