Şimdi Ara

'Turkun turkden baska dostu yoktur'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuya baska bir topikde deginmistim ama daha fazla kisiye ulasabilmek icin burda bu konuya tekrarlamayi dusundum. Ayrica buraya siyaseti tasidigim icin sizden özur dilerim. " ATA'YA YAPILAN BU SAYGISIZLIĞIN KALDIRILMASINA VESİLE OLUN !!! adi altindaki topikde bir arkadasimiz " Turkun turkden baska dostu yoktur" demesi uzerine bu konuyu actim.

"turkun turkden baska dostu yoktur" lafina asiri derecede karsiyim, kendim kurdum ve ben butun turklere dostum. bunu ister kabul edin ister etmeyin. kendimi kurt hisettigim kadar turkte hisediyorum, dusuncesizce söylenen irkcilik mana iceren herseye karsiyim, bu video siz turkleri rahatsiz ettigi gibi benide rahatsiz etti, zira benim dedem bir canakkale sehidinin oglu.bizde bu ulke icin savastik. omuza omuza savastik. siz ulkenin bölunmesine nekadar karsiysaniz bende okadar karsiyim. ama lutfen bizi görmezlikden gelmeyin. Turkiyede, daha kardesce bir yasam icin lutfen söylediklerimize dikkat edelim.

• dostum bu konunun yeri kesinlikle burasi degil ceza alabilirsin
  • sen zaten türkiyede yaşıyosun ve türksün
    o laf ırk olarak değilde devlet olarak söylenmiş bir söz
    türkiye devletinin kendinden başka dostu yoktur
    bütün ülkelerin gözü vatanımızda aç köpekler gibi
    dost görünmeye çlalışıyorlar ama hiç biri dost değil
    anlatılmak istenen bu
    senin kürtlüğüne laf eden yok...!

artı konunun yeri burası değil...!
  • Türkiye Cumhuriyeti devletine vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes Türk'tür.
    Türkiye Cumhuriyeti Anayasası.
    Bence siz konuyu ırkçılığa çekiyorsunuz. Anayasa metni açık ve net.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isvecli

Bu konuya baska bir topikde deginmistim ama daha fazla kisiye ulasabilmek icin burda bu konuya tekrarlamayi dusundum. Ayrica buraya siyaseti tasidigim icin sizden özur dilerim. " ATA'YA YAPILAN BU SAYGISIZLIĞIN KALDIRILMASINA VESİLE OLUN !!! adi altindaki topikde bir arkadasimiz " Turkun turkden baska dostu yoktur" demesi uzerine bu konuyu actim.

"turkun turkden baska dostu yoktur" lafina asiri derecede karsiyim, kendim kurdum ve ben butun turklere dostum. bunu ister kabul edin ister etmeyin. kendimi kurt hisettigim kadar turkte hisediyorum, dusuncesizce söylenen irkcilik mana iceren herseye karsiyim, bu video siz turkleri rahatsiz ettigi gibi benide rahatsiz etti, zira benim dedem bir canakkale sehidinin oglu.bizde bu ulke icin savastik. omuza omuza savastik. siz ulkenin bölunmesine nekadar karsiysaniz bende okadar karsiyim. ama lutfen bizi görmezlikden gelmeyin. Turkiyede, daha kardesce bir yasam icin lutfen söylediklerimize dikkat edelim.

E dostum sen neden takılırsın ki bunlara kürt olman türk olmadığın anlamına gelmediğine göre sen türkiye cumhuriyetinde yaşayan bir bireysin asıl onemli olan konu bu değil yapılan saygısızlık yani bilmiyorum ben ama dunya da hiç bi ulusun ne bayragına nede varlığına bu sekilde hoş olmayan seyler yapılmamalı olay bu Schorpy dostum haklı yani anlayacagın

• Bu konu Konu Dışı'nda da çok tartışıldı ve hep tartışma çıktı.
    Konuyu kilitliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.