Şimdi Ara

TURNUVA İPTAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötünün iyisi gelmiş bu seferde Fikstürü bekliyoruz hocam
  • Hızlı yazdım sabaha düzenli geçicem maçları. Tablo şeklinde yeterince geç geldim zaten.
  • Her turnuvada rezil bi takım geliyo neyse averaj takımı olmamak için oynicaz artık
  • İtalya ekliyorum seni PSn e ...
  • Maçlar ikil şekilde olacak herhalde burdan gördüğüm kadarıyla bu arada Ankara Mersin gelmiş içim temiz canım
  • Turnuvanın açılış maçlarında, büyük favorilerin maçında

Brezilya: 5 - 1 : Arjantin
    Arjantin: 5 - 3 : Brezilya
  • Harika maçlardı 3 yeşilde yaptık maçları lagın l si yoktu zor maçlardı 3 puan aldığım için mutluyum arkadaşa ileri turlarda başarılar
    quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

Turnuvanın açılış maçlarında, büyük favorilerin maçında

Brezilya: 5 - 1 : Arjantin
    Arjantin: 5 - 3 : Brezilya
  • Yarın maçlarımızı yaparız İnşallah ben yatıyorum yarın iş var herkese eyi geceler
  • Takım takası varmı İngiltere gelmiş sevmiyorum İspanyayla takaslayabiliriKmi

Reox akşam maçları yapalım
  • Haftalık maçlar eklenmiştir.Psnler düzeltilmiş.Puan tablosu maçlar yapıldıkdan sonra 2 günde 1 güncellenecektir.

Herkeze başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Takım takası varmı İngiltere gelmiş sevmiyorum İspanyayla takaslayabiliriKmi

Takım takası yasaktır.Yine şanslısın ya uruguay gelseydi bana kızma akınsoft

• quote:

Tamam yapalımBu arada Başkan benim kafam karıştı benim Hırvatistan ile tabloda 2 Maçım gözüküyor,Gökhanın İngiltere ile 3 maçı gözüküyor,Arjantinin 4 maçı gözüküyor.Bu tablo neye göre hazırlandı?Bir takımın maç sayısı fazla bir takımın az

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Tamam yapalımBu arada Başkan benim kafam karıştı benim Hırvatistan ile tabloda 2 Maçım gözüküyor,Gökhanın İngiltere ile 3 maçı gözüküyor,Arjantinin 4 maçı gözüküyor.Bu tablo neye göre hazırlandı?Bir takımın maç sayısı fazla bir takımın az

Bir dahaki haftalara senin fazla onların az olucak fixturelist programı ile 7 takım oldugu için gruplarda 2 bay gözüktün program öyle yapmış ben yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Maka7735

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Bir dahaki haftalara senin fazla onların az olucak fixturelist programı ile 7 takım oldugu için gruplarda 2 bay gözüktün program öyle yapmış ben yazdım

Tamam hocam problem yok Bir dahaki haftalara?Turnuvamı bu yoksa Lig mi ?

• uefa kupasının fazla takımlısı gibi düşün
  • ReoxTR

belli olmaz zaten bi katılamadık şu turnuvalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirach® -- 25 Haziran 2010; 10:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maka7735

quote:

Takım takası yasaktır.Yine şanslısın ya uruguay gelseydi bana kızma akınsoft

Öylesine dedim hocam İngilizleri sevmediğim için, neyse Rooney ve Defoe ile yapıcaz bişiler

• Hırvatların rakipleri fena İngiltere,Brezilya Slaven Bilić deliricek
  • Vay be şansa bakın grup sonuncusu gene bana gelmiş... İTALYA desenize yine averaj takımı olduk... Üstad bu 7'li gruplar mı?? Yoksa herkes birbirleri ile mi maç yapacak tek gruptan mı oluşuyor??? Ayrıca bu fikstür de görünen maçların yapılma süreleri en fazla 2 gün mü?? Bu akşam ps'de olamayabilirim de?? GHİMGO(URUGUAY) ve TAHMAZ88(ARJANTİN) bu akşam olmazsa yarın ps'Deyim... Herkese başarılar....
  • Maka hocam birde kuralları yazarmısın gole giden oyuncuyu düşürmek, Kalecinin önünde durup gol atmak vs.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.