TURNUVANIN EN iyi takımı :ispanya sempatik takımı :TÜRKİYE sürpriz takımı :Türkiye,rusya hayal kırıklığı takımı:fransa trajedik takımı :TÜRKİYE hakszılığa uğrayan takımı:TÜRKİYE ballı takımı :TÜRKİYE itici takımı :yunanistan,almanya mutlu edici olayı :yunanlıların 0 çekmesi üzücü olayı :TÜRKİYENİN talihsizce elenmesi
ii oyunucusu :ispanya takımındaki herkez olabilir casillas dahil sempatik oyuncusu :arshavin,paulichenco sürpriz oyuncusu :semih şentürk hayal kırklığı oyuncusu:c ronaldo trajedik oyuncusu :genel olarak türk oyuncular(servet vs) haksızlığa uğrayan oyuncusu:volkan ballı oyunucusu :villa itici oynucusu :ballack
ii tdsi :rus hiddink
not:görüşler kendime aittir hiç bir yerden alıntı değildir unuttuğum klamanlar varsa lütfen ekleme yapın yorumlarınızı bekliyorum
sende yorum yapcaksan yap yapmıcaksan çekil ayrıca kafa fln atmadı
volkan niçi haksızlığa uğramış?
kardeşim sence o pozisyona kırmızı verilirmiydi o kart olmasa belikde biz olcaktık dün kupayı kaldıran
ayrıca ben tartışma topici açmadım bu bnm görüşüm lütfen herkez görüş belirtsin
TURNUVANIN EN iyi takımı :ispanya sempatik takımı :TÜRKİYE sürpriz takımı :rusya hayal kırıklığı takımı:fransa trajedik takımı :isveç hakszılığa uğrayan takımı:TÜRKİYE ballı takımı :yunanistan itici takımı :italya mutlu edici olayı :yunanlıların 0 çekmesi üzücü olayı :Nihat'ın sakatlığı
ii oyunucusu :arshavin sempatik oyuncusu :bosingwa sürpriz oyuncusu :bilyalettinov hayal kırklığı oyuncusu:toni itici oynucusu :ballack
sende yorum yapcaksan yap yapmıcaksan çekil ayrıca kafa fln atmadı
Sana görüşünü belirtme diyen olmadı... Ben de senin dediklerine karşı "görüşümü belirttim"...
TURNUVANIN EN iyi takımı :ispanya sempatik takımı :TÜRKİYE sürpriz takımı : türkiye hayal kırıklığı takımı: fransa trajedik takımı :hollanda hakszılığa uğrayan takımı:TÜRKİYE ballı takımı :turkiye itici takımı : yunanistan mutlu edici olayı :yarı final üzücü olayı :Nihat'ın sakatlığı
ii oyunucusu : torres sempatik oyuncusu :arda turan sürpriz oyuncusu :arda turan hayal kırklığı oyuncusu: henry itici oynucusu :volkan
ii tdsi :aragones
ayrıca alpiren07 doğru konuş
TURNUVANIN EN İyi takımı :İspanya Sempatik Takımı :TÜRKİYE Sürpriz Takımı : TÜRKİYE Hayal Kırıklığı Takımı: Fransa Trajedik Takımı :Hollanda , TÜRKİYE Hakszılığa Uğrayan Takımı: TÜRKİYE Ballı Takımı : Almanya İtici takımı : Yunanistan , Romanya, Fransa ve özellikle çamur Almanya Mutlu Edici Olayı : Yarı Final Üzücü olayı : Volkan'ın Kırmızı Kartı
İyi Oyunucusu : Hamit Altıntop Sempatik Oyuncusu : Arshavin Sürpriz Oyuncusu : Semih Şentürk Hayal Kırklığı Oyuncusu: Toni İtici ve Çamur Oynucusu : Ballack
İyi Teknik Direktörü : Aragones
sabahtan beri küfür duruyor sayfada yönetim uyuma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme