Şimdi Ara

Turnuvaya Gittim-Geldim Sonuç (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Şubattaki yenilgimden sonra daha müsabakaya girmemeyi düşünüyodum ama evimin çok yakınında salonlar arası dostluk müsabakası olduğunu duyunca bu sabah gittim katıldım.Tartı olayı felan olmadı göz kararı eşleştirdiler.Gövde koruyucu kavallık ve kaskı taktıktan sonra klasik korkuyla karışık heyecan üst seviyeye çıktı.Karşıma benden 7-8 kilo fazla bi çocuk çıktı.Başlar başlamaz superman punch attım ve kroşelerle saldırdım.Çocuk belimden tuttu ikimizde yere düştük.Hemen hakem değişti uyardılar yavaş ol diye.Çocuğa fazla kroşe tutturamadım eskivleri iyiydi ama çok kapanıyodu.O kapandıkça bende saldırmaya devam ettim.Hakem ve hocam tekrar uyardı yavaş ol gerçek maçta değilsiniz diye.Bi ara köşeye sıkıştım orda bitane yumruk yedim onun dışında hiç yumruk yemedim.Maçı önde götürdüğüme inanıyorum.Her durdurduklarında heyecan tekrar üst seviyeye çıkıyo.Maçı çok sert sürdürdük diye kısa kestiler.Yine maçımı kimse videoya çekmemiş

Buyrun buda fotoğraf.En üstteki bugün kazandığım.Ortadaki okul bilek güreşi turnuvası 1.liği.En alttaki ise karate bronz madalya 3.lük.

Turnuvaya Gittim-Geldim Sonuç (SS'li)

• başarılarının devamını dilerim dostum müsabakaları bırakma bence ve bidahakine video isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzFK -- 9 Mart 2014; 20:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzFK

başarılarının devamını dilerim dostum müsabakaları bırakma bence ve bidahakine video isteriz

Sagol hocam her seferinde videoya çekin diyorum ama ceken olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superman puch +rep iyi forumlar hocam simdi baktımda superman punch a nasıl attan onu macta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzFK

başarılarının devamını dilerim dostum müsabakaları bırakma bence ve bidahakine video isteriz

Sagol hocam her seferinde videoya çekin diyorum ama ceken olmuyor

hocam olur mu öyle şey sen o kadar dövüş adamlar çekmeye üşensin çağır istanbuldaysa gelir çekerim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Superman puch +rep iyi forumlar hocam simdi baktımda superman punch a nasıl attan onu macta

İlkten bi deneyeyim dedim.Bi baktım rakip hep kapanıyor.Ani ataklarda gözünü açamıyor yani.Onu anlayınca hep ani ataklarla saldırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.