Şimdi Ara

türü yüklenemiyor hatası barındıran asp.net uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben asp.net sitesi asphostportal barındırılan ettik, ben yerel iyi çalışır basit bir asp.net uygulama oluşturdunuz.

Web siteme uygulama yüklenen ve söyleyerek hata olarak aktı var

"Uygulama düzeyinde allowDefinition = 'MachineToApplication' kaydedilen bir bölümün kullanılmasıyla bir hatadır. Bu hata, bir appliction olarak yapılandırılmış olan bir sanal dizin neden olabilir."

Bu hata nedeniyle alt i (belki? IIS) Web sunucusu bir uygulama olarak yapılandırılmamış ve bu nedenle ben birden config dosyalarını olamaz benim uygulama yüklenen gerçeği oldu.

Ben kök yapılandırma dosyasına alt yapılandırma dosyasından bazı girdiler taşıyarak bu sorunu çözdü.

ANCAK, BU BİR HATA tanıttı.

'/' Uygulamasında Sunucu Hatası

Ayrıştırıcı Hatası Açıklama: Bir hata Bu isteğe hizmet vermek için gereken bir kaynak çözümlenmesi sırasında meydana geldi. aşağıdaki özel ayrıştırma hatası ayrıntılarını gözden geçirin ve kaynak dosyanızı uygun biçimde değiştirin.

Ayrıştırıcı hata iletisi: type 'CvForm._Default' yüklenemedi.

Kaynak Hatası:

Satır 1: <% @ Page Title = "Ana Sayfa" Language = "C #" MasterPageFile = "~ / Site.Master" AutoEventWireup = "true" Hat 2:
    CodeBehind = "Default.aspx.cs" Inherits = "CvForm._Default"%> Satır 3:

Kaynak Dosyası: /CvForm/Default.aspx Hattı: 1

-------------------------------------------------- ------------------------------ Sürüm Bilgileri: Microsoft .NET Framework Sürüm: 2.0.50727.3625; ASP.NET sürüm: 2.0.50727.3634

Ben hayır şans ile bu sorunu çözmek için son 4-5 saat çalışıyorlar.

Ben bu sorunu çözmek için bir yol beni işaret birisi takdir edecektir. (Emin im im ben asp.net dünyasına yeni değilim .. yanlış yol şey yapıyor!).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.