Şimdi Ara

TURUNCU HESAP EFT ÜCRETİ KESMEYE BAŞLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Günlük paketin de avantajlarını kırptılar.

Ing ile vedalaşma vakti...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki zamanında davranmışım 1 ay önce eft filan yapıp parayı bırakmadım ücretsizken.
    sonradan borç çıkartmadan

turuncuyu kapatıcam hesapta artık para mara yok

ing pegasus ta gelecek ay borcu ödeyince kapatacam pegasus da biriken uçuş puanlarımı iç etmişler hiçbir harcama yapmamıştım ineg pegasusu alalı beri

suyu ısındı ineg bank hesap ve kartlarının
  • gecenlerde bir arkadasım turuncu hesap acmıs elindeki kağıtta aylık ortalama 1.000 TL ve üzeri birikim olması durumunda hesap işletim ücreti ödemezsiniz yazıyor son durum nedir bilen varmı ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsm248 -- 9 Ağustos 2016; 0:08:33 >
  • bsm248 B kullanıcısına yanıt
    turuncu hesap açınca bir de normal hesap (hesap işletim ücreti alabilmek için) açmış olabilirler
    normal hesaba para girişi çıkışı işlemleri yapması lazım
    hatta içinde para tutması da lazım yani hesaba 1000 küsür para atıp 1000 lirayı hiç kullanmayacak
  • Vakıfbank Halden Anlayan Hesapta havale / eft ücreti yok. hesap işletim ücreti yok. gecelik %11.25 faiz veriyor.

• şöyle hızlıca bir inceleme yaparsak turuncunun çakması gibi olmuş

hesap açmak için 1000 tl gerekli.
    (herkes açamasın diye saçma limit konmuş.daha az parası olanı istemiyorlar)

ileri tarihli eft-havale talimatı verilemez.
    (sonradan unutma ihtimalimiz olan ödemeleri önceden aklımıza gelince hesaba girip tanımlayamıyorsak bu hesap gereksiz hesaptır.)

bu oran 45 gün geçerliymiş. (% 11.25), sonrasında (% 10.50) ye çekiyorlar.
    (diğer bankalardan önce müşteriyi toplayıp sonra oranı daha da aşağı çekebilirler gibi görünüyor)

...
  • 750 TL harcamazsan EFT ücreti alicakmis bak sen vericem ben sana EFT ücreti çok beklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.