Şimdi Ara

Türüne - Konusuna Göre Film Önerileri (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.726
Cevap
182
Favori
668.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok akıcı bir film değil psikolojik gerilim bir film. İtalya'da mafyanın toplumu nasıl çürüttüğünü gösteren gerçek olaylara ve belgelere dayanan kendini izlettiren bir film.

• Hala sinemaya gidip film izleyen var mı :):)

• Arkadaşlar bir film var ismini bulamadım
    Filmin sonu şöyle 2 grup insan bi ormana paintbol oynamaya gider eğlencesine fakat başaktör abimiz herkese öldürücü tuzaklar kurmuştur en son şu olur yer altında mühimmat deposuna saatli bomba koyar tam dışarı çıkar ki öldürmediği bi adam ona silah doğrultur vd der ki sende bi insansun bizim adam da der ki hayır ben savaşan bi makineyim silahlı adam ateş eder bizim adam da yer altındaki mühimmat deposuna uçar ve orası dahavaya uçar

Yine filmin ortalarında şöyle bi sahne vardı adam kız arkadaşıyla kız arkadaşının evine tam girecekken kendisinden hoşlanmayan bi gurup yoldan arabayla geçerken adamı ve kız aekadşaını tararlar ancak cam kapı aşağı inmesine rapmen kimseyr birşey olmax filmi bulursanız bana yazın 2005 de sanki show tv de çıkmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IICH BIN HALO
    Er4 dk.0
    Arkadaşlar bir film var ismini bulamadım
    Filmin sonu şöyle 2 grup insan bi ormana paintbol oynamaya gider eğlencesine fakat başaktör abimiz herkese öldürücü tuzaklar kurmuştur en son şu olur yer altında mühimmat deposuna saatli bomba koyar tam dışarı çıkar ki öldürmediği bi adam ona silah doğrultur vd der ki sende bi insansun bizim adam da der ki hayır ben savaşan bi makineyim silahlı adam ateş eder bizim adam da yer altındaki mühimmat deposuna uçar ve orası dahavaya uçar

Yine filmin ortalarında şöyle bi sahne vardı adam kız arkadaşıyla kız arkadaşının evine tam girecekken kendisinden hoşlanmayan bi gurup yoldan arabayla geçerken adamı ve kız aekadşaını tararlar ancak cam kapı aşağı inmesine rapmen kimseyr birşey olmax filmi bulursanız bana yazın 2005 de sanki show tv de çıkmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Orman çocuğu"

çocuk ile izlenebilecek gerçekten efsane bir film. Beğeneceksiniz.

• güzel liste gerçekten

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.