Şimdi Ara

Tuş & Mouse kombinasyonları için önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yıllardır dotada w-s-a-d yön tuşlarıyla oynadım. Bunca zaman oynadım ama ne belli bir seviyyenin üstüne çıktım ne de indim. Bir kaç arkadaşa sordum, onlar tuş kombinasyonuna bağlı olduğunu söyledi.

Şimdi bende durum şu, fareyi yanlızca clickler için kullanıyorum, map kontrol, market falan. yön tuşlarım wsad ve skill tuşlarım da q-e-r-f. ember gibi herolarla baya sıkıntı yaşıyor insan. onun dışında invertory itemlerinin kullanılması olsun, mesela combatda insan sahip olduğu itemlerden maksimum faydalanmak ister. Ama yıllardır ben tuşlarla hem mapı çeviriyorum, hem skilleri hem de itemleri kullanıyorum. naga, np gibi herolarla kopyaları lanelerde kullanmayı saymıyorum bile.

Ama bir türlü mouse ile map controle alışamıyorum, bunun öğrenmenin kolay bir yolu var mı. Consoldan kamera değişimini sabit yaptım mouse alışana kadar akmasın ileri geri diye ama yine de olmuyor.

Bir öneriniz var mı ?

• merhaba, 2 senedir oynuyorum aynı sorun bende de var. kendime yoldaş bulmuş oldum. bu tarz kullanım gerçekten ilerleme adına kötü bir ivmeye sebep oluyor. cevap gelirse bende yararlanacağım. şimdiden tavsiye vereceklere teşekkürler.

iyi forumlar.
  • Oyuncu mouselarında olan extra tuşlara haritanın belli başlı yerlerine bakmak iin komut atayabilirsin.

Demek istediğim şey şu: mouse tuş 1 e top rune gibi veya mouse tuş 3 e top lane tam ortası felan böyle yapanlar var hem hızlıca bakmanı sağlıyor hem de kolaylık sağlıyor.

Konsoldaki emir kodunu hatırlamıyorum da google da aratırsan rahatlıkla bulabilirsin basit bir kodlamaydı zaten
  • classic dota1 hotkeylerine alis daha rahat oluyor.yan yana olan tuslar hizini azaltir.birde en onemli tavsiyem kucuk mouse al.daha seri oynarsin. buyuk mouse hareket hizini azaltir.yalniz hizli olsun alacagin kucuk mouse yavas olanlarida var denersin aldigin yerde. neyse mouse aldiktan sonra fare hizini max seviyeye cikar denetim masasindan.inan mikronu asiri etkiler.baslarda zorlanacaksin ama alisirsin..kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonel -- 25 Nisan 2015; 17:38:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dota2de varsa ayarlardan ekran cevirme mouse sensitivyide max ayarlayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertg quickcast skiller dfcspace mouse4-5 quickcast itemlar 12345 grup tuşları Z bütün ünitler X diğer bütün ünitler kullanıyorum
    dotada mouseu daha hızlı kullanmak evet daha iyi olur fakat önemli olan mouseun küçük olması değil mouseun sana göre rahat olması.
    rune yerleri dışında ki yerler için tuş atamaya hiç gerek yok.
    istersen alt-qweasd itemlar olarak kullanabilirsin eğer alt tuşuna basmak zor geliyosa konsol koduyla alt tuşunu space olarak değiştirebiliyosun. kod "dota_remap_alt_key" space olması lazım
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitheph -- 25 Nisan 2015; 19:04:56 >
  • Aitheph kullanıcısına yanıt
    mouse rahatligi etkendir ama mouse ne kadar buyuk olursa hareket kabiliyeti o kadar azalir.bilimsel olarak boyle olmasi gerekir zaten.kucuk mouse daha kivrak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.