Şimdi Ara

Resmi açıklama: Ankara'da TUSAŞ’a (TAİ) bombalı terör saldırısı gerçekleştirildi! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
5
Favori
25.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başın sağolsun Çağatayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012-2013 yılında alçakların sayıları azalmış ve kapana sıkışmışlardı. Neredeyse nefes aldırmıyorduk. Bir duyduk ki çözüm süreci başlamış. Araziye adım atmak operasyon yapmak her şey yasaklanmıştı. Peki biz onlarca yıl neyin mücadelesini vermiştik.
    Sonra bir duyduk ki örgüte katılım rekor oranda artmış. Kamplar kurulmuş eğitimler verilmeye başlanmış. Bir yandan kendi mahkemelerini kurmuşlar ve doğu illerinde adli olaylar bıçak gibi kesilmiş. Bazı bölgelerde özerklik naraları atılmaya başlanmıştı.
    Hendekler kazıldı, barikatlar çekildi ve tuzaklar kuruldu. Bunlar olurken kamu düzenini sağlamakla görevli olan idareciler sadece izledi.

O günden bugüne 2200 şehit verdik. Yine zayıfladılar ve yine yeni bir süreç konuşulmaya başlandı. Yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 24 Ekim 2024; 0:26:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • exotic. kullanıcısına yanıt

Sağ ol kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 in sonunda patlattiklari bombali senaryoyu yine sahneye koydular.

Bombalar patladikca oylarimiz artiyor yine isleyecek.

Bu kadar ilkel muhakemeden yoksun bir toplum.

• - TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını gerçekleştiren teröristlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Teröristlerin eylem yapmadan hemen önce bir kafede buluştuğu ve ardından Tusaş binasına gittikleri tespit edildi.

x (formerly twitter)
    Conflict (@ConflictTR) on X
    https://x.com/i/status/1849168822416089400
  • HATTUSILI H kullanıcısına yanıt

Bu da bi bakış açısı. Ama iptal olacak gibi durmuyor. Bu noktada da şehit cenazeleri de göz önünde bulundurularak daha sade kutlamalar yapılmalı en azından. Milli birlik beraberlik vurgusu ağırlıklı olmalı.

• SquidGame kullanıcısına yanıt

Merhaba.Arkadasim.1999 da apo yakalandigi zamandan bu yapi fevletin basina gelene kadar teror 0 di.Bir kontrol et kac kisi olmus 1999 da.aHarkayan bunlar ne 2012 si.

• Saldırının yapıldığı yer çok stratejik. Ayrıca dün yaşanan gelişmeler sonrası bugün bunun olması da rastlantı mı ? Bu ülkede hiçbir şeyin rastlantı olmayacağını düşünecek kadar uzun zamandır yaşıyoruz.

Ne yazık ki şehitlerimiz varmış, Allah ailelerine sabırlar versin.

• righteous@ kullanıcısına yanıt

ne kadar saçma bir suçlama , dünyada öyle bir güç olsa zaten bir tane bile suç işlenemez

klavyeden suçlamak kolay tabii ..

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Türkiye'yi İsrail mi yönetiyor?

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Ne kadar saçma bir cevap, yani emniyet istihbarat zaafiyeti yok mu diyorsun.. adamlar başkentine kadar girmiş ,ellerinde ağır makineli tüfeklerle..

Klavyeden saçmalamak kolay tabii..

• Bu taktiksel bir terör saldırısı.. sıradan bir saldırı değildir,lakin bugün metroya bile turnikeyi atlayıp girilemiyorken, bu itlerr başkentin göbeğinde gelip savunma sanayii kurumuna giriyorlarsa burda elbette istihbarat,güvenlik zaafiyetleri vardır..bunu anlatmaya çalışıyoruz..bazıları halk ekmek fabrikasına girilmiş gibi konuşuyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 23 Ekim 2024; 23:54:16 >
  • Arph kullanıcısına yanıt

Bende tüm dünyada buna benzer örnek varmı diye araştırdım bulamadım. Bilen varsa yazsın.

Her ülkenin kendine göre teröristleriyle mücadelesi var ve pazarlığa kapalıdır, yani ciddi anlamda hangi kafayla bu işlere kalkışıyolar merak ediyorum bi yerden örnek almaya çalıştıkları açık.

• righteous@ kullanıcısına yanıt

Yabancı bir Firmada Uzun yıllar çalıştım , Fabrika sahasına girmek için 2 ayrı güvenlik noktasından geçiliyordu. Böylesi bir tesise iç kapıya kadar taksiyle gelinmesi çok büyük boşluk. Buranın Güvenliğini kim sağlıyorsa iyice bir soruşturmadan geçirilmeli.

• maestro35 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bundan bahsediyorum..

• - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'da yapılan BRICS toplantısını yaşanan terör saldırılarından ötürü yarıda keserek Türkiye'ye dönme kararı aldı.

NOT:

BRICS, içlerinde Türkiye'nin de olduğu 13 yeni ülkeyi birliğe "ortak ülke" olarak katma kararı aldı. Türkiye ileriki süreçte BRICS'e tam üye olacak.

NATO'nun ABD güçleri genel sekreteri Mark Rutte ise Türkiye'nin BRICS ile olan ekonomik işbirliğinin NATO üyeliğini baltalamayacağını ve Türkiye'nin ekonomik anlamda bu tür girişimleri yapmaya hakkı olduğunu açıkladı. Rutte ayrıca Türkiye'nin NATO'da hala en önemli bir müttefik olduğunuda söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 24 Ekim 2024; 0:33:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Sağ ol kardeşim

basiniz sagolsun hocam

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Başınız sağolsun hocam.

• Ne bitmesi arkadaş? Hic mi diş politikayi takip etmiyorsunuz? Kandil uzun süredir sessiz çunku TR ile işi kalmadi. (Taktiksel anlamda şu anlık) PYD ve YPG ise 150 binin üzerinde silahlı bir orgut olarak egitim almakta ve Kuzey Suriyede defacto halinde yönetim sahibi üstelik Amerikali Teğmenler ve komutanlarin korumasi altinda hem silahlanip, hem de egitim aliyorlar. Sence PKK salak mi 20 sene önce olduğu gibi Turk halkini provoke edecek sekilde terorun bittigi dusuncesini uyandirip (sizleri çok güzel uyutmus gorundugu uzere ) turk savas jetlerini saldirtip, tekrar o duygulari kabartsin. Amaçlari zaten terorun bittigine inandirtmak. Boylece adim adim Israilin de guneyden temizledigi bölgede firatin dogusu kandille ypg ve pyd nin zamani geldiginde birleşip, koridor oluşturmak. Amaç defacto halindeki devletin son adimı resmen teror devleti kurup sinirina dikilmek.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.