Şimdi Ara

TUŞLU TELEFON KULLANIYORUM ŞİMDİ BEN EZİKMİYİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

tam tersi adamın dibisin. saygılar

sağol baba ahan telefonum

TUŞLU TELEFON KULLANIYORUM ŞİMDİ BEN EZİKMİYİM

1 aya kadar bende bu telefonun aynısını 6303 classic kullanıyordum evet herkes tip tip bakıp gülüyordu nedense.

• Boşverin hocam siz onları işinizi görüyorsa kullanın gitsin, benim de ihtiyaçlarımın tamamını karşılasa ben de tuşlu telefon kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Boşverin hocam siz onları işinizi görüyorsa kullanın gitsin, benim de ihtiyaçlarımın tamamını karşılasa ben de tuşlu telefon kullanırım

benim sosyal medya yok interneti evde hal ediyorum öyle mesaj çekme derdimde yok ben direk ararım işim varsa yani ne bileyim telefonla kişilik tartmak ,bu kadarmı aciz oldu insanlar garip geliyor bana
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Zamanında sesi çok çıkıyor diye havası olurdu bu telefonun.Hala bazı telefonlar bu cihazın ses şiddetine ulaşamadılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karbonbazliorganizma

Zamanında sesi çok çıkıyor diye havası olurdu bu telefonun.Hala bazı telefonlar bu cihazın ses şiddetine ulaşamadılar :)

vallaha dostum bende xduoo x2 mp3 player ve audiotechnica cks770ıs kulaklığım var müzik dinlemek için telefon akıl karı değil genelde flac dinlediğim için kayıpsız ses ilk şartım tr müzikleri ise 320kbps ediniyorum
    Haklısınız hocam telefonla kişilik belirlenseydi iphone(en pahalı oldukları için iphone yazdım iyi olduğundan değil) kullanlar en iyi insanlar olurdu ama en kezbanları onlar, erkekler için de hangi sıfat oluyorsa artık

• Hiçte eziklik bir durum olduğunu sanmıyorum. Ha tuşlu telefon ha android ha iphone ne farkeder kimisi var elindeki telefon kendisinden akıllı Uzun süre Nokia 1110 kullanan biri olarak söylüyorum hiç canını sıkmasın etraftakiler. İşini görüyosa kullan istediğin yere kadar. Nokia'nın mikrofonu bozulmasa daha da kullanırdım En azından öğrencilik hayatımda android kadar vaktimi çalmıyordu.

• manyakmısın lan dolaptan ne kadar yırtık eski elbise varsa çıkar giy bide sakal bırak bildiğin hipster.millet imrenerek bakar sana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 9 Mayıs 2017; 18:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Dandik te olsa giriş seviyesi android al bir tane

İyi de androidlerin hepsi dandik?

Ayfonların hepsi birbirinin aynısı

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

manyakmısın lan dolaptan ne kadar yırtık eski elbise varsa çıkar giy bide sakal bırak bildiğin hipster.millet imrenerek bakar sana .

salaş giyimmi pis uzun sakal ve salaş giyim bide tuşlu telefon
    starfoks dan da boş bardak al eline ohh . şaka maka android deki harita whatchapp gibi uygulamalar olsa direk tuşlu telefona geçerim.
  • hiç alakası yok aksine akıllı telefon kullanıcılarından daha verimli yasiyosun buda seni ezik değil kazançlı yapar

• gelişen teknolojiye ayak uydurmak en doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin- -- 9 Mayıs 2017; 18:42:58 >
  • vay ehlaksız
  • ümmetin hali bu iste millet batiya amerikaya ozeniyor sen bosver islam galip olacaktır
  • Celal babayla haberleşiyosun saniyolar o yüzden oyle bakıyo millet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüncen cok yanlis. Babamin dayisi var adam 60 yaslarinda bisey tuslu telefon kullaniyor. (zamaninda baya zengindi)Adamin okumadigi ansiklopedi yok herseyi cok iyi biliyor. Simdi bu adam tuslu kullandigi icin cahil ezigin tekimi oldu. Ayni sekilde buyuk amcam adamin tuslu telefonu var. Adamin mülklerinin haddi hesabı yok. Birde kucuk amcam var 1 bucuk sene evvel dokunmatik telefon almisti ama bu adam hep YKM den giyinirdi. Adam teknolojiye meraki yoktu kiyafete vardi simdi bunlar sirf tuslu telefon kullaniyor diye fakir cahil ezikmi oluyor. "Ayrica unutma gormemis insan hep en pahalasini en populerine sahip olmak ister cunku gormemis ,hepsi ihtiyacını karşılamasına rağmen hep en pahalisini en populerini ister."

• Özgürsün,eziklik ile alakalı bir şey yok.Alma da bence.Gereksiz,bana bağımlılık yaptı.İleriki zamanlarda başka modele geçeceğim.Bir ara kullandığım Nokia C3-00 geldi aklıma.Vallaha taş gibi telefon.WhatsApp yükleniyor,Wi-Fi da var.Her işini görür.Kullandığım Nokia'nın örnek fotosunu atayım sana.

TUŞLU TELEFON KULLANIYORUM ŞİMDİ BEN EZİKMİYİM

• Hayır.Elindeki telefonda biri seni ezmeye calisiyorsa esas ezik olan odur.

Eziklik psikolojisi dedikleri olay

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.