Şimdi Ara

Tuşlu Telefonda İnternet Ayarları[Samsung B350]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
33.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam geçenlerde yeni almış bu telefonu. Akıllı telefon kullanmayı sevmediği için bu tarz telefonlar kullanıyor.
    Eski telefonu da Nokia idi(modeli hatırlamıyorum).
    SIM kartı taktık arama mesaj vesaire yapılıyor ama internet şebekesi için ayar yapmak gerekiyormuş. Normalde ayarları kısa mesaj ile alıyorduk ama mesaj göndermeme rağmen bir türlü yanıt gelmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım bana 31 Mayıs'tan sonra tuşlu telefon ile internet kullanımı kaldırıldı vs. dedi ama ben bu konuyla alakalı internette bir şey bulamadım. Ayrıca babam eski tuşlu telefonuyla internet kullanabiliyordu.
    Türk Telekom bayisine gittim. Orada çalışan kadın ilgilenmedi bile bizimle alakalı değil aldığın yere götür dedi.
    Bu telefonun internet ayarlarını nasıl yapacağım veya internet kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?
    www.hepsiburada.com
    Samsung B350 Dual Sim Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    http://www.hepsiburada.com/samsung-b350-dual-sim-pm-HB000001NVV7

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tuşlu Telefonda İnternet Ayarları: Samsung B350E

Samsung B350E tuşlu telefonunuzda internet bağlantısı kurmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Ayarlar menüsüne gidin.
    2. Bağlantılar seçeneğini seçin.
    3. Mobil Ağlar seçeneğine dokunun.
    4. Erişim Noktaları seçeneğine gidin.
    5. Yeni seçeneğine dokunun.
    6. Aşağıdaki bilgileri girin:
      • Ad: İstediğiniz herhangi bir ad
      • APn: internet
      • Kullanıcı Adı: bırakın boş
      • Parola: bırakın boş
    7. Kaydet seçeneğine dokunun.

İnternet ayarları tamamlandıktan sonra, telefonunuzun ana ekranında İnternet simgesine dokunarak tarayıcınıza erişebilirsiniz.

Samsung Tuşlu Telefon İnternet Ayarları için Ek İpuçları:

• Samsung SM-B350E modeliniz için özel internet ayarlarını bulmak için servis sağlayıcınızın web sitesini kontrol edin.
    • İnternet ayarlarını manuel olarak girmekte sorun yaşıyorsanız, servis sağlayıcınızı arayarak yardım isteyebilirsiniz.
    • Samsung B350E tuşlu telefonunuzda internet paylaşımı yapmak için Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Hotspot ve Tethering yolunu izleyin.
    • İnternet bağlantınızla ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız, Erişim Noktaları menüsüne giderek mevcut erişim noktasını silmeyi ve yeniden oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Yukarıdaki adımları takip ederek Samsung B350E tuşlu telefonunuzda kolayca internet bağlantınızı kurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.