Bildirim
TUTARMI BU KUPON ? YORUMLAR LÜTFEN..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
atletico yorgun hemde çok -
Son 3 maç bence tutmaz. Udinese'ye beraberlik yetiyor. Montpellier Lille maçında sanki sürpriz çıkacak gibi geliyor. (tamamen his) Villarreal kaybederse büyük ihtimalle 2.lige düşecek. Atletico Madrid'de UEFA kupasının verdiği bir rahatlık var. 4. bitirip Şampiyonlar ligi'ne kalmaları nerdeyse mucize. Bu maçta yenilip 7. bitirseler bile zaten UEFA kupasını alarak seneye UEFA'ya kalmayı garantilediler. Ayrıca Atletico Madrid 7. bitirirse seneye İspanya'dan 2 değil 3 takım UEFA kupasına katılacak. Bunu düşünüp bilerek kaybetme ihtimalleri bile var. -
quote:
Orijinalden alıntı: SebaStianbjK
Son 3 maç bence tutmaz. Udinese'ye beraberlik yetiyor. Montpellier Lille maçında sanki sürpriz çıkacak gibi geliyor. (tamamen his) Villarreal kaybederse büyük ihtimalle 2.lige düşecek. Atletico Madrid'de UEFA kupasının verdiği bir rahatlık var. 4. bitirip Şampiyonlar ligi'ne kalmaları nerdeyse mucize. Bu maçta yenilip 7. bitirseler bile zaten UEFA kupasını alarak seneye UEFA'ya kalmayı garantilediler. Ayrıca Atletico Madrid 7. bitirirse seneye İspanya'dan 2 değil 3 takım UEFA kupasına katılacak. Bunu düşünüp bilerek kaybetme ihtimalleri bile var.
yorum için teşekkurler
madrıd macı yerıne eskişehiri eklesem
udenise yerinede önerebiliceğin maç varmı acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Pr0Life
quote:
Son 3 maç bence tutmaz. Udinese'ye beraberlik yetiyor. Montpellier Lille maçında sanki sürpriz çıkacak gibi geliyor. (tamamen his) Villarreal kaybederse büyük ihtimalle 2.lige düşecek. Atletico Madrid'de UEFA kupasının verdiği bir rahatlık var. 4. bitirip Şampiyonlar ligi'ne kalmaları nerdeyse mucize. Bu maçta yenilip 7. bitirseler bile zaten UEFA kupasını alarak seneye UEFA'ya kalmayı garantilediler. Ayrıca Atletico Madrid 7. bitirirse seneye İspanya'dan 2 değil 3 takım UEFA kupasına katılacak. Bunu düşünüp bilerek kaybetme ihtimalleri bile var.
yorum için teşekkurler
udenise yerinede önerebiliceğin maç varmı acaba ?
Yatarsa başkalarını da yanıltmayım diye maç vermeyi pek sevmiyorum. Ama haftasonu için oynadığım kuponlar bunlar. Hiçbirine banko diyemem incele kafana yatanı seç. Eskişehir'e ben de oynadım fakat çok güvenemiyorum.
Fenerbahçe - Galatasaray üst
UD Levante - Athletic Bilbao 1 (oynadıktan sonra tırstım tutmayabilir)
Stade Brest - Valenciennes FC 1
AC Horsens - FC Midtjylland 2
Slovan Liberec - Viktoria Plzen 2
Kooteepee - Hameenlinna H1
Büyükşehir Bld.spor - Bursaspor 1
Sivasspor - Eskişehirspor 2
Real Madrid - RCD Mallorca 2 (fazla güvenme sadece his)
SSC Napoli - Siena 1/1
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
yorum için teşekkurler
udenise yerinede önerebiliceğin maç varmı acaba ?
Yatarsa başkalarını da yanıltmayım diye maç vermeyi pek sevmiyorum. Ama haftasonu için oynadığım kuponlar bunlar. Hiçbirine banko diyemem incele kafana yatanı seç. Eskişehir'e ben de oynadım fakat çok güvenemiyorum.
Fenerbahçe - Galatasaray üst
UD Levante - Athletic Bilbao 1 (oynadıktan sonra tırstım tutmayabilir)
Stade Brest - Valenciennes FC 1
AC Horsens - FC Midtjylland 2
Slovan Liberec - Viktoria Plzen 2
Kooteepee - Hameenlinna H1
Büyükşehir Bld.spor - Bursaspor 1
Sivasspor - Eskişehirspor 2
Real Madrid - RCD Mallorca 2 (fazla güvenme sadece his)
SSC Napoli - Siena 1/1
bu kuponda lille maçı yerine ibb- bursa eklemek istiyorum herkez ibb vermiş ama nedeni bilemedim tehlikeli
geldi bana ibb maçı
Sistemden vazgeçtim böyle bi kupon yapmayı dusunuyorum
İBB-Bursa Macı ne olur sizce ?
Futbol olarak bakınca İst. Belediye'nin kazanması lazım ama işte her zaman bankolar tutmuyor. İBB gibi banko görünüp de patlayan çok maç oldu. Dün de Beşiktaş banko görünüyordu. Beşiktaş çok gol kaçırdı 90 dakika pozisyonu olmayan Trabzonspor bi frikikle UEFA'ya gitti. Kafana yatıyorsa oyna o kupona.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X