Şimdi Ara

tuu insan bi bakar :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan efsaneler haric değeri çok yüksek pokeleri sölermisiniz (ben varken aggron falan değerlidi şuan bilmiorm yeni gelen pokelerden piyasa alt üst oldu )

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raptor_Orhan -- 21 Haziran 2007; 14:31:26 >

• bende aynı durumdayım senin gibi. hem de değer verme ölçüsü değişmiş ama gene de sanırım ghostly türü değerlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliihsanuz

bende aynı durumdayım senin gibi. hem de değer verme ölçüsü değişmiş ama gene de sanırım ghostly türü değerlidir

abi sen oynamaya dewam ediyormusun hala?
  • bi hesabım var kendi çapımda arada bir girebiliyorum eskisi gibi faal değil yani
  • quote:

bende aynı durumdayım senin gibi. hem de değer verme ölçüsü değişmiş ama gene de sanırım ghostly türü değerlidir

benle aynı durumda olduunu sanmıorm

ben yeni gelen pokelerin hangileri deerli onu merka ediyorum sana yardımcı olıyım

G>D>S>M>N(çoğu kişiye göre) değer sırası budur ben başka bişi sormuştum
  • bence abi shinyler daha değerli darklara göre nie diye sorarsan darklar sadece 100de 25 fazla vuruyo shinylerin ise 100de25 daha fazla canı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark seco

bence abi shinyler daha değerli darklara göre nie diye sorarsan darklar sadece 100de 25 fazla vuruyo shinylerin ise 100de25 daha fazla canı var

bende shinyleri daha cok seviyom ve bana daha değerli geliyo ama çoğu kişi darkı sevio

shinyler hem cok süper gözüküo :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiklerimden

Riolu-Lucario
    Spritomb
  • quote:

bi hesabım var kendi çapımda arada bir girebiliyorum eskisi gibi faal değil yani

olsun abi ben senin eski charlarınıda hatırlıyorum,,,
    burdaki pekcok guclu kişi senin sayende bu hale geldi snin hiçbi karsılık beklemeden yaptıgın yardımlar sayesinde,,pekcok kişide hatta bu forumda hakkın buyuk yanii,,
    bu arada sendeki char ne kadar kotu olursa olsun sen 2-3 haftada onu cok ii bi chara cewirebilirsiin bundan eminim yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.