Normal Selpak > Selpak Deluxe > Selpak Pudralı |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam ben A101'den yeni Selpak pudralı aldım. Ebat olarak Familia'dan daha iyi ama yaprak sayısı olarak Familia'nın gerisinde. Ağırlık konusunda da Familia ile eşdeğer olduğunu tahmin ediyorum. Selpak daha önce almadığımı için denemek için aldık, bir de kokulu seviyoruz. O yüzden tercih ettim.
-
Normal selpak. Pudralı, kokulu vs. almıyoruz.
-
-
-
-
Hepsiburadada gece 12'ye kadar Selpak 32li tuvalet kağıdı 91.90. 150/15 indirimi var, ayrıca visa kartınız varsa 100/15 kampanyasıyla 2 adet 32li selpak 153 liraya gelir. Aklınızda olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycell le odemeye 150/30 geri iade kampanyasi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburadada papia parfümlü 32 li 89.90 tl. bazı hesaplarda 200 tl üzeri 40 tl kupon mevcut, paycel 150/30 da katarsak 3 adet 32 li 199 tl ye, 40 tl indirim olmayan hesaplar içinde 3 adet 239 tl ye geliyor.
Papia Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li
https://www.hepsiburada.com/papia-parfml-tuvalet-kaidi-32li-p-ZYHAYAT5036718?url_src=ios-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 19 Nisan 2022; 23:40:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Trendyoldan almalık Familia, Maylo, Solo vs. hangi tuvalet kağıdı mantıklı arkadaşlar? Kalınlık, uzunluk olarak. Öyle bir şey yapmışlar ki ikisinde de 3 katlı yazıyor. Ucuz olanı alıyorsun yaprak sayısı daha az veya daha az kalın çıkıyor.
-
Sayende bilgileniyoruz ışık tutuyor şu paylaşımların üstadım. Hep bilmeden afaki söyledim Maylo daha iyidir Familia'dan diye dinletemedim :)
-
bu konuyu her gördüğümde ekonominin nasıl p.ka battığını düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayram sonrası kağıt grubu ürünlere zam gelmesi bekleniyor.
-
Zam gelmesi değil gelmemesi haber niteliği taşımalı artık canım ülkemde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sofia ve maylo (3katli). Solo dan uzak dur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Nisan 2022; 18:16:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sofia mantıklı gibi geldi. Teşekkürler hocam
-
32 li tuvalet kağıdı var mı şu an indirimde?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X