Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
tarım Kredi Marketlerde de bu fiyat yada 1-2 Lira düşük. alacaktım, ürün hakkında tecrübem olmadığı için almadım.
-
papia ile karşılaştırdınız mı iyi mi maylo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
300 liraya 100 lira kupon vardı , ikili paket iki adet 430 lira , kupon ile 330 lira ve bugün 70 lira iade geldi nays’tan.
260 liraya 2 paket 32’li maylo tuvalet ve 2 paket 12’li maylo havlu oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Papia ve Selpak en üst seviyede. Maylo ve Familia Papianın bir tık altıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Harika olmuş, ne diyeyim zevkle kullanın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A101 drop marka kağıt havlu ve tuvalet kağıdı satıyor. Kalitesi nasıldır bilmiyorum ama fiyatı uygun.
40'lı tuvalet kağıdı ₺109
16'lı kağıt havlu ₺79
-
Solo Bambu Tuvalet Kağıdı 40'lı nasıl arkadaşlar?
Solo'nun papia ve selpak kalibresindeki 3 katlılara göre ince olduğunu biliyorum ama gramajı hakkında bilgim yok. 32'liye denk falan mı acaba?
-
-
-
-
bence solo dan uzak durun. maylo veya familia alin
familia 40 li bambu tam 3kilo.yani 32lik papia ya eşdeger
yanlis bilgi kardeş. 8li selpak en az 1kg
www.pttavm.com
Familia Plus Natural 120'li Tuvalet Kağıdı - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/familia-plus-coconut-ozlu-120li-tuvalet-kagidi-p-348399484?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.5.3adet fiyatı çok uyguna geliyor. tavsiye ederim. 3.75 gibi bir rakam.
-
1 kg ise, gayet iyi. Benim sipariş henüz teslim edilmediği içim tartamadım, üstteki görselde yorumu yapan kişi net rakam yazdığı için onu 8 ile çarptım.
-
Bunun 32'lisi var mı hocam? 40'lılar için istisnai bir durum olsa gerek.
-
Devletin bunlar için standart getirmesi lazım. Nasıl a4 fotokopi kağıtlarında gr yazıyorsa bunlarda da yazmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X