Şimdi Ara

Tuvalette düşünmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

bir keresinde 3,30 saat tuvalette kalıp gameboy da pokemon oynamıştım
    kalktığımda biyerlerimi hissetmiyordum

40 dakkadan sonra bende de o malum yer ve ayaklarım ı hissetimiyom
  • quote:

oks ye çalışırken 1 saat test çözdüğümü hatırlarım aynı hale gelmiştim
  • amonyak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

oks ye çalışırken 1 saat test çözdüğümü hatırlarım aynı hale gelmiştim

aynen bende oks'ye girdiğim sene tuvalette bile test çözüyodum zaten malum ben tuvallette kalmaya yatkınım 2.30 saat kalmıştım ama o biraz daha farklı bi durum yani onda test çözüyosun benim dediğim hiç bi şey yokken öylece oturup düşünmek

• quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

ben hep düşünüyorum bazen mıçtığımda bakıp bakıp oha lan bu besinler bu hale nasıl geliyo diyorum bazende mıçığımda ekmeğin üstüne koyduğum beyaz peyniri görüyorum parça parça

Dışkınızda beyaz peynir görmeniz olası değil. Beyaz peynir, sindirilmeden çıkan besinler sınıfında değildir. İnsan sindirim sistemi selülozu sindiremediğinden susam, sebzelerin öğütülmemiş sap kısımları gibi materyaller dışkıyla atılır ve bunlar gözle görülebilir. Ancak bunların renkleri yine "beyaz" olmaz.

Dışkıda görülen beyaz materyaller bir takım parazit enfestasyonuna işaret edebilir. Bu beyaz materyalleri yakından inceleyiniz, hareket gözlemlerseniz en kısa zamanda bir gastroenteroloğa görününüz. Muhtemelen bir Albendazol preparatıyla tedaviniz yapılacaktır...

Türkçesi: Arkadaşımız muhtemelen kurtlanmış...

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

ben hep düşünüyorum bazen mıçtığımda bakıp bakıp oha lan bu besinler bu hale nasıl geliyo diyorum bazende mıçığımda ekmeğin üstüne koyduğum beyaz peyniri görüyorum parça parça

Dışkınızda beyaz peynir görmeniz olası değil. Beyaz peynir, sindirilmeden çıkan besinler sınıfında değildir. İnsan sindirim sistemi selülozu sindiremediğinden susam, sebzelerin öğütülmemiş sap kısımları gibi materyaller dışkıyla atılır ve bunlar gözle görülebilir. Ancak bunların renkleri yine "beyaz" olmaz.

Dışkıda görülen beyaz materyaller bir takım parazit enfestasyonuna işaret edebilir. Bu beyaz materyalleri yakından inceleyiniz, hareket gözlemlerseniz en kısa zamanda bir gastroenteroloğa görününüz. Muhtemelen bir Albendazol preparatıyla tedaviniz yapılacaktır...

şurda espri yapıyoruz hemen işi ciddiyete vuruyorsunuz

gerçekten çok çok teşekkür ederim böyle birşey yok ama yine bu mesajımı dikkate alıp yazdığınız için teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

şurda espri yapıyoruz hemen işi ciddiyete vuruyorsunuz

gerçekten çok çok teşekkür ederim böyle birşey yok ama yine bu mesajımı dikkate alıp yazdığınız için teşekkür ederim

Rica ederim. Malum, meslek bu. Şaka kaldırmıyor; "Ya gerçekse!" diye düşünüp eğer bilgiye sahip olunduysa paylaşmayı emrediyor...

• Ben de WC' deyken ya programlama üzerine ya da otomobille ilgili çeşitli projeler üretirim.
  • Bende tuvaletteyke dusunurum ve guzelde fikirler gelir aklima.
  • Ben de düşünürüm. Hatta 1 saat kaldığım zamanlar bile oluyor.
  • Ekseriyetle çoğu insan bunu icrâ etmektedir. Siyah nazenin heyulalar...İpek çarşafın seyyal ve mevvaç dalgaları içindeymişcesine vücudun ihtizazı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allein König -- 3 Aralık 2008; 18:58:43 >
  • Ben tuvaletımde her zaman posta gazetelerını toplarım
    haydar dumen okurum tualette cok zevklı oluo uzun uzun oturuyon
  • Kabız olduğum zamanlar vakit geçmek bilmiyor. İnsan mecburen düşünüyor. Yoksa adam fıttırır taşın üzerinde.
  • evimde adsl olduğu halde iddaayi hep tuvalette oynarım ve geneldede tuttar
  • Bir kere 2 3 saat kitap(Angels And Demons ) okumuştum tuvalette işimi bitirdim ama kalkmadım atmosferi bir başka oluyor Annem de hiç sormadı ne yaptın ne ettin diye.

• City Bloxx oynarım genelde ,
  • Otobüste bulmacanın tamamını çözebilen var mı acaba?
  • Tuvalletteyken ben de hep düşünürüm.İnsanalra nasıl davranmam gerektiğini,Oyunlarda nerde ne yapsam gibi,SBS de napıcam gibi
  • Bilimin açıklaması şu yönde Tuvaletlerde oluşan amonyak kokusu daha sağlıklı düşünmemizi neden oluyor......
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrDxNdR

quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

Valla genelde süper fikirler tuvaletteyken gelir aklıma

aynen..

tuvalet en sakin yer... tabi uzun süre kalınca, gelen tepkiler sakinliği bitiriyor

Aynen, elime test alır çözerim kitap okurum fikir üretirim ama gelen tepkilerden rahat edemiyorum.Yine de 30 dakka falan kalırım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.