Şimdi Ara

Tuvaletteki Minik Sineklere Bİr Çare Artık... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
283.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Su giderinize s verin.

S verilmisti zaten de

tekrar duzellttip, tekrar S verdim

buklum yerlerini degistirdim

• edyraper E kullanıcısına yanıt
    Doğru s verilmiş yerden gider kokusu gelmesinin ya da sinek gelmesinin imkanı yoktur (s içindeki su bitmediğini varsayıyorum). Koku ya da sinek bina gideri değil lavabonun havalandırma giderinden geliyor olabilir onuda kontrol edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 14 Mayıs 2021; 16:18:34 >
  • Bu resimdekilerden değildi bizdeki çok küçük ama normal sinek gibilerdi ve her yeri sarıyorlardı Tavana yerleşiyorlardı mesela.Yakalamak mümkün değil.5 öldürüyorsun yarın 25 oluyorlar.Evdekiler küçük kaplara bal sirke ile sorunu çözdüğünü sanıyor ama olay öyle değil.Yapacağınız şey böcek ilacı almak Benim aldığım bu,Bion" siz başkasını da deneyebilirsiniz,belki daha etkili olanları vardır.Ama bu gazsız ve çabuk bitmiyor aerosoller gibi.

Bion Hamamböceği Ve Karınca Spreyi 450 Ml - Migros

isimli sprey böcek karınca ilacı..Bunlar WC den bir yerlerden geliyorlardı.Suyun geldiği deliklere sıktım ve sorunu çözdüğümü düşünüyorum.2 yıldır yoktu geçenlerde tek tük yine görmeye başladım tabi bu defa koloni kurmalarına izin vermiyorum.2-3 günde bir ilaçlıyorum.Yine bir uzun süre kendileri ile karşılaşmayacağımızı ümit ediyorum.

Umarım bu bilgi ihtiyacı olan birilerinin faydasına dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolTRigger -- 30 Ağustos 2021; 3:23:52 >

• Muzdaribim bu konuda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • K-otrivine diye bir ilaç var sulandırıp fısfısın içine doldurun tuvalet banyo lavabo giderlerine üç günde bir sıkın, daha uçmaya başlamadan yumurta bırakıyorlarmış onun için mevcutları öldürseniz yenileri çıkıyor bu ilaçla ben kökünü kuruttum üç ay ilaçlamaya devam ettim.

• K-otrivine diye bir ilaç var arkadaşlar.sulandirin tuvalet deliğine gece yatarken sıkın yada dökün.ALLAHIN izniyle 1 en geç 2 gün içinde elveda sineklere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-otrivine diye bir ilaç var arkadaşlar.sulandirin tuvalet deliğine gece yatarken sıkın yada dökün.ALLAHIN izniyle 1 en geç 2 gün içinde elveda sineklere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.