Şimdi Ara

Tuvturk Muayene Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün tuvturk muayenesinde sağ ve sol rotil problemi nedeniyle muayeneyi geçmedi aracım. Özel servise götürdüm, rotillerde değil rot başlarında sorun olduğunu söyledi ve gösterdi. Sonra rot başlarını değiştirdi ve hakikatende tekerlerdeki mevcut boşluk yok oldu. (rotil ve salıncakları 1 yıl önce değişmiştim zaten) Şimdi bu adam muayene evrakına rotil yazmış, bu şartlarda durumu kendisine izah etsem yarın sorun yaşar mıyım muayenede? benzer bir tecrübesi olan var mı?

• dudulluda aynısı benim başıma geldi , yanlış yazabiliyorlar siz ustanıza iyice boşluk kalmışmı diye kontrol ettirin çünkü muayenede aracıyukarı alıp rot yada rotilleri tutup zorluyorlar boşluk olmaması gerek . ben bu yanlış yazım yüzünden bir günde 3. muayeden anca geçtim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 25 Nisan 2018; 21:7:4 >
  • Rot başlarını değiştirmeden önce ve sonra kendimde denedim. Değişim öncesi boşluk vardı, ben en iyisi muayene sırasına girmeden durumu anlatayım, ikna olursa sıra alayım. Boşluk yok sonuçta. Zorla rotil değiştirmenin bir mantığı yok. Kıl adama mı denk geldik ne, 10 yıllık plakayı da beğenmedi. Sanki evde yaptım. Araç sıfırken neyse o işte plaka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.