Şimdi Ara

Tüy dökücü krem,köpük VE genital bölge temizliği (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
14
Favori
464.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sune

quote:

Orijinalden alıntı: kömürkentli_67

ben sir ağda yapıyorum kendime göğüs karın yumurtalıklara ve penisin etrafına koltuk altına kısaca her bölgeme uguluyorum sir ağdayı ikinci hafta sonları yavaşça çıkmaya başlıyo 1 ay sonra ancak uzamış gibi oluyo ve ağda sonrası vucut puruzsuz ve ipek gibi cesareti olan varsa benim gibi yapar rahat eder göğsümde neredeyse bitti gibi iki üç kere daha yaptımı göğüs bölgeme hiç çıkmayacak karın ve göbek bölgemde baya bi azaldı 2 veya 3 ayda bir yapıyorum karın göbek ve göğüs bölgeme ancak cıkmış oluyo oderece azalma ve daha geç cıkma oluyo ama penis etrafına ayda bir yapıyorum yumartalılklardada azalma oldu az kaldı orda da çımaz 3.. 5 yapımdan sonra yapabiliyorsanız sir ağda öneririm

Abi yumurtalıklara nasıl dayanyorsun

şunu söyleyeyim yumurtalıklar daha az acı veriyo tene göre ordaki deri tabakası ince olduğu için biraz daha zayıf oluyorlar kıl dipleri
  • saat 6 yarın sabah 9 gibi denizde olucam

bu köpükleri kullansam sırt bölgemde

güneşten dolayı sıkıntı olurmu güneşlenirken ? yara vs

sanki bi ara güneşe çıkmadan 3-4 gün gönce kullanın diye bir şey okudum ama dorumu yalanmı hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaydin

her kremi denemeyin..içinde bulunan kimyasalların zararı ve o bölgeye...

http://www.hamamotuyag.com/kullanimi

Ona bakarsan deodorant, diş macunu ve şampuan da kullanmamak lazım... Onlar da zararlı gerçekten. Ben 22 yaşındayım kendimi bildim bileli tüy dökücü krem kullanıyorum.
  • arkadaşlar lütfen yardım edin ben duşa girnce penisle göbek deliği arasındaki kısmı jiletle almaya başladım hart hurt kestikten sonra kıllar batmaya başladı yarın öğleden önce bu sorunu halletmem gerek eczaneden alabileceğim bi tüy dökücü köpük krem sprey farketmez zarar vermeyen bişey önerebilirmisiniz lütfen acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülüorm

quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

Merhaba arkadaslar;
    Penis etrafımı jiletle temizlemek artık zor gelmeye başladı ve de sürekli cıkması hosuma gitmiyor.
    Veet markasının tüy dökücü krem ve köpükleri var.Sizce bunları penis bölgeme uygulayabilirmiyim? Zararlı tarafı varmı? Asıl merak ettıgım nasıl oluyor kullanan veya bilen arkadaslara soruyorum kullanımı ve kullandıktan sonra o bölgenn durumu nasıl olur tenin yumusaklıgı vs..
    Bu konuyla ilgili cevaplarınızı beklıyorum

ben bi kızım ama cvp veriyim bende kullandım bikere bşka markann yine kullanmayı düşünüorm çok hoşuma gitti sürüosun 5 dkka sonra içinden çıkan çbukla kremi siliosun tüyler dökülüo pürüzsüz yapıo zararı varmı bilmiorm ama ben karın bölgeme yapmıştım pürüzsüzdü ama azaltmıo birazda fazla çıktı sanırım eskisinden ama denize fln gidicekseniz yapın güzel oluo

helaaaaaal ... bir dost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genital bölgede tüy dökücü kremlerin kullanımının sağlık açısından tartışılmasını istiyorum.Yani sağlık açısından doğru mu?Bir sebebi vardır ki yaratıcı böyle yaratmıştır insanı.Bunu tartışalım yoksa yeni konudan devam yürüycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolex

tüy dökücü çok iyidir,kullandım 2hafta birşey çıkmadi... tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1564 -- 3 Kasım 2012; 15:05:48 >
  • hocam makine olmuyor ya
    sıkıştırma ihtimali varfloyoluoolan uçlarda alamıyo falan hemde temizlemek uçları falan çok problemoluyo. o uçlarda zamanla bakteri falan ürüyo mantarfalan yapabiliyo bence kullanma makine
  • Arkadaşlar tüy dükücü ürünlerde yapılan en büyük hata sürülen yada sıkılanlardan bahsediyorum kullandıktan sonra mutlaka bol su ile yıkalamlısınız deterjan yada sabun kullanmayın sadece su ayrıca üreticilerin açıkladıkları cilte bekletme sürelerini geçerseniz kızarıklık yapar ortalama Tüy dökücülerin bekleme süresi cilte 3-5 dakika yüzde 1-2.5 dakikadır ortalama
  • Arkadaşlar çok uzamış konu ben kısaltayım sizin için veet tüy dökücü krem aloe veralı mavi kutu a101 lerde şu anki fiyatı 12 tl genital bölge derken erkeklerde sıkıntı yapmıyor, sadece spatula ile kılları döktükten sonra direkt su ile yıkayın, fiyatı 12 lira ve kesinlikle etkili bu arada fazla kıl felan çıkmıyor aksine kullandıkça uzama yavaşlıyor ve kıllarda azalıyor kremi sürdükten sonra 8 dakika beklemek yeterli oluyor, herkese kılsız günler dilerim
  • erkeğiz ama mecburen tüy dökücü krem kullanmak zorunda kalabiliyoruz. bunun ayıbı mayıbı yok arkadaşlar :)
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFMontes

up

Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesu markasının erkekler için hazırladığı ürün var denemekte fayda var diyorum :) Denedim onayladım ben :O

http://www.narecza.com/sesu-erkek-tuy-dokucu-krem-urun9350.html#.UQ0jD2cpa_I
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geth

quote:

ben sir ağda yapıyorum kendime göğüs karın yumurtalıklara ve penisin etrafına koltuk altına kısaca her bölgeme uguluyorum sir ağdayı ikinci hafta sonları yavaşça çıkmaya başlıyo 1 ay sonra ancak uzamış gibi oluyo ve ağda sonrası vucut puruzsuz ve ipek gibi cesareti olan varsa benim gibi yapar rahat eder göğsümde neredeyse bitti gibi iki üç kere daha yaptımı göğüs bölgeme hiç çıkmayacak karın ve göbek bölgemde baya bi azaldı 2 veya 3 ayda bir yapıyorum karın göbek ve göğüs bölgeme ancak cıkmış oluyo oderece azalma ve daha geç cıkma oluyo ama penis etrafına ayda bir yapıyorum yumartalılklardada azalma oldu az kaldı orda da çımaz 3.. 5 yapımdan sonra yapabiliyorsanız sir ağda öneririm

yumurtalıklara nasıl sir yapıyorsun ya hu? hangi marka kullanıyorsun sir bazlı ağda bandı falan mı?.. ne kadar sürede bu kadar azalma oldu acaba..

bimde satılan sir ağda hazır bezler var onları kullnanarak başladım gerçektende faydasını gördü,m sonralarda ılık ağda veya sir ağadaya devam ettim hala devam ediyhorum ılık ağda biraz daha rahat oluyoı neden derseniz sıcak halde iken sürdüğünüz zaman kıl diplerinde yumşama oluyo buda kılın kökunden çıkmasına rahat yol açıyo yumartalıklarımada sir ağda bandı normal sir ağda ılık ağda hiç farketmez hep kullandım kullnaıyorum zaten az kaldı kıllar çıkmayacak derecepğe gelecekler ozamn böle bi sorunumda kalmyacak bimdeki epi markanın bandı ve ılık ağdası var güzeldir veet in ılık ağdasını kullandım blonerin sir ağdasınsı kullnadım ama sir ağdalrı makine ile ısıtıyorum dah rahat oluyo bazaen sıcak suda yumşatıyorum cesaret isteyen bişey evet katılıyorum ama eğer kadınlar buna dayanabilyor yaptırabilyorsa biz erkekler hayli hayli dayanabilir yapabilitrz

hocam göğüs bölgesini ağda yaparken acıya nasıl dayanıyorsunuz? Bir taktiği var mı ? :)
  • Ulan teknoloji bi bu konuda gelişmedi adam akıllı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geth

quote:

yumurtalıklara nasıl sir yapıyorsun ya hu? hangi marka kullanıyorsun sir bazlı ağda bandı falan mı?.. ne kadar sürede bu kadar azalma oldu acaba..

bimde satılan sir ağda hazır bezler var onları kullnanarak başladım gerçektende faydasını gördü,m sonralarda ılık ağda veya sir ağadaya devam ettim hala devam ediyhorum ılık ağda biraz daha rahat oluyoı neden derseniz sıcak halde iken sürdüğünüz zaman kıl diplerinde yumşama oluyo buda kılın kökunden çıkmasına rahat yol açıyo yumartalıklarımada sir ağda bandı normal sir ağda ılık ağda hiç farketmez hep kullandım kullnaıyorum zaten az kaldı kıllar çıkmayacak derecepğe gelecekler ozamn böle bi sorunumda kalmyacak bimdeki epi markanın bandı ve ılık ağdası var güzeldir veet in ılık ağdasını kullandım blonerin sir ağdasınsı kullnadım ama sir ağdalrı makine ile ısıtıyorum dah rahat oluyo bazaen sıcak suda yumşatıyorum cesaret isteyen bişey evet katılıyorum ama eğer kadınlar buna dayanabilyor yaptırabilyorsa biz erkekler hayli hayli dayanabilir yapabilitrz

hocam göğüs bölgesini ağda yaparken acıya nasıl dayanıyorsunuz? Bir taktiği var mı ? :)

ağda bezi ile mi yoksa ılık ağda ile mi ben iksini de kullnadım arasında pek bir fark yok ama ılık ağda ağda bezine göre biraz daha az acı veriyo nedeni ise ılık ağda ılık olduğu içn sürdüğünüzde kıl diplerini haiften yumuşatıyo buda dah rahat çıkmasına etki ediyo soğuk tende ise bez ile yapılan ağda sıkışmış bir tenden cekmek zorunda kalırsınız vaktiniz varsa ılık ağda dahi ama biraz uğraşmalı ve zamn alan bir olay ağdağı belli bir sıcaklığa getirmek onu srümek sağa sola sıçratmadan tabi sürerken bez kalınlığı genişliği ve uzunluğunu ayralamk lazım bunlarda biraz tecrübe ama sonucu gördüğünüzde gercekten fevkaledin fevkinde oluyo kadınların kıskanacağı bri tene sahipoluyosunuz ağda bezini cekerken derin bir nefes alıp bezi çekrken aynı anda nefesi vermek acıyı briaz da olsa azaltır gibi bri his veriyo nefesi alırken vucut kendini kasar verirken rahtlatır o rahtlatma anında işte kılları vucudunuzdan ayırmış oluyorsunuz

• Tüyler ve amansız kıllar için Bosch'un ürettiği bir makina akıllara zarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izdiham -- 12 Mart 2013; 0:14:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Krem köpük vb ürünlerin arka tarafında genital bölge için kullanımaz ibaresi yer almaktadır. (Veet lerde var) o yüzde kullanmanızı önermem. jilet yada makineyle alınabilir

Ortaokuldan beri kullanıyorum. Ortalama 7 yıldır.

Jilet ya da makineyle kılları alırken deriyi kesersen ve yara izi kalırsa üzülürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 12 Mart 2013; 18:18:54 >
  • haha yemin ediyorm koptummm kızlardan daha dertliymiş meger erkekler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.