Şimdi Ara

TÜYAP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer gidersen. Tavsiyem sıkı pazarlık yap. Her yayın olmasa da bir çoğu. Pazarlıkla uyguna geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir aksilik çıkmazsa gideceğim fikrini paylaşan herkese teşekkür ederim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gittiniz mi hocam nasıldı bugün belki gidebilirim yorumlarınıza göre

• Ben 2 defa gittim bu sene. 2016'da gittiğimde en pahalı kitap 25 tl'ydi abartısız. Simdi en ucuz kitap 20 tl. 3d sordum 35 tl'ydi. Metin yayınları ayt matematik sordum 45 tl'ydi.. E ne anlamı kaldı fuara getirmenizin zaten internet fiyatıyla hemen hemen aynı. Bu sene ki fuar hiç iyi değildi fiyat açısından. Sadece çok adı duyulmamıs yayınlar 10-15 tl o da normal yani.

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    hocam gitmeye gerek yok o zaman.denemelere baktınız mı onların fiyatları nasıldı? hediye kitap vs. olayı da mı yoktu :d
    belki son gün diye bugün diğer günlere nazaran daha fazla indirim olabilir.(indirim denirse tabii)

• wiz9 W kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hediye kitap falan yok 😂. Denemelerde aynı para. Belki 5 tl indirim yapmıslardır yani. Bi de hangi yayın hatırlamıyorum 5'li deneme 5 tl yazmıstı bakıyım dedim meğer bu tekli yks'lermis. Yamında hediye diye verilmesi gereken denemeleri bile parayla satıyorlardı. Limit hediye kitap dediği küçük bi notluktu.
    Yine adını hatırlamadığım 1 al 2 hediye olan stand vardı. Bi trigo fasikül sordum 20 dedi ve 2 deneme hediyeymis. Fasikülün parasını duyunca diğer iki denemede bi önemi kalmadı yani. Zaten internette de 20'25 arası olan denemeyi ne diye fuara getirirsin 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️.

• wiz9 W kullanıcısına yanıt
    Ek olarak ben haftaiçi babamla gittim çok çok az kalabalık vardı birde dün gittim nefes alanacak yer yoktu 1 saat bile durmadan çıktım mecbur. Keske haftaiçi gitseydiniz hocam haftasonu yer bile olmuyor duracak.

• Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için gidip saatlerimi harcayacaktım bana zamanımı boşa harcatmadığınız için teşekkürler :d fuar bu sene anlamsız olmuş anlaşılan.

iyi çalışmalar dilerim.

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk gün gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam 3D baba 25 demişti . Metin de daha ucuz söylemişti . Demek ki zaman azaldıkça ne satsak kâr moduna girmişler .

• Sanırım öyle yaptılar hocam. Limit ve 3d indirim yapmamıstı doğru dürüst. Biliyorlar ki öyle yada böyle satılacak zaten indirim yapma zahmetinde bile bulunmamıslar. 5-10 tl indirmisler alın size büyük indirim yaptık 😂.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.