Şimdi Ara

Tüyap Kitap Fuarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bugün yağmur çamur demeden gittim. Yalnız fena yağmur yağıyordu gerçekten çok yorucu oldu. 3 tane araç değiştirdim fuar alanına sonunda ulaştım. İlk olarak Uykusuz dergisinin imza gününe katıldım. Sırada 2 saat falan bekledikten sonra imza alıp, fotoğraf falan çektirdim. Ondan sonra ders kitaplarının satıldığı salona geçtim. Orada %50'lere varan indirimler vardı. Ben birey yayınlarından iki tane ders kitabı aldım. Sonra da biraz fuarı dolaştım ama 3-5 yayınevi dışında öyle çok indirim falan yoktu. Hepsi %20-%25 indirim yapmış ki bu indirimleri zaten çoğu kitapevi yapıyor. Ben 80 lira ile gitmiştim, anca 2 tane ders kitabı, Devrimci bir hayat Che Guevera,ve 5-6 tane uykusuz posteri aldım. Yol parası falan derken bitti para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orijinalden alıntı: matrock_mamy

quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

Ben pendikteyim arkadaşlar nasıl giderim oraya ayrıca güzel roman var mıdır piyasadan ucuz mu olur beni bilgilendirir misiniz.

trenle söğütlüçeşmeye gel. istasyonun altındaki metrobüs durağından atla metrobüse(34A). zincirlikuyu da in. avcılar-zincirlikuyu metrobüsüne atla (34). yenibosna da in. yenibosna dan metroya atla (400) beylikdüzünde in.

ben de kartal da oturuyorum. gidiş planı başlangıç hariç aynı olucak

Kaç saat sürer ortalama bu gidiş?

trende beklersiz biraz. 5dk de+30dk yolculuk=35
    indin, altta hemen bindin. beklemeden binersin. ordan 20dk da zincirlikuyuya
    ordan yenibosna 40-45dk
    yenibosnadan beylikdüzü de yarım saat
    35+20+45+30=130dk en iyi ihtimal
    150 de sen ona 3 saate yakın sürer hocam. dönüşüyle 5 tam denebilir.
    evden 8de çıkıp 6 da dönerim desen.5 saat fuarda geçirebilirsin. çok fena değil bence

• Gidenler pişman mı? ve mutlaka alın dediğiniz kitaplar neler ? +öğrenciler için belge filan istiyorlarmı?
  • KPSS kitaplarında durum nasıl aceba??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.