Şimdi Ara

Tuzla nasıl bir yer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
16.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam daha çok kız arkadaş ile vakit geçirmek için mekanlar araştırıyorum.Sahili nasıldır rahatsız edici tipler var mıdır? bisiklet kiralanabilir mi?

Daha çok tuzla devlet hastanesi civarında oluruz muhtemelen.Ulaşım nasıldır devlet hastanesinden sahile nasıl inerim? Sabiha gökçenden hastaneye,sahile nasıl inerim yada tam tersi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ilçe için böyle konu açana ilk defa rastladım

Tuzla balıkçısına git ve meze söyle balık sevmiyorsan bile geri gelip bu posta teşekkür cevabı atacaksın
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Ters bir yer. havaalanına çok vesaiti olan bir yer değil.

Ama tuzla güzeldir. Merkezi sakindir. Vakit geçirebileceğin noktaları var. çok aktif biriysen bir süre sonra sıkılabilirsin. Onun dışında güzel yer.
    Marina.
    Sana şöyle diyeyim. Bu sene akşamları hele ki oldukça kalabalık özellikle sahil kesimi. Aileler,arkadaşlar sahil kesimine gelip mangal yapıyorlar. Aynı sahil yolundaki piknikçiler gibi yani durumlar. Rahatsız edici tipler her yerde var Tuzla'da da oluyor. Çıkarsınız dışarı denk gelmezsiniz ama ertesi çıkışta illaki karşına çıkabiliyor bu tarz insanlar. Marina da pek karşına çıkmaz merak etme sorun yaratacak tipler. Ama sahilde olabiliyor. Sahilde hemen Filizler köftecisinin yanında bisiklet işleriyle uğraşan bir dükkan bulunmakta. Alım-satım ayrıca kiralama da yapıyor.

Henüz sahil düzenlemesi bitmedi çalışmalar devam etmekte haberinde olsun.

Ulaşım konusunda pek bilgim yok. Aracım olduğu için. Ama mercanda otobüs ve minibüslerin durağı bulunmakta. Kalkış yerleri orası. Postane caddesinden otobüsler geçmekte.

Olursa yer,mekan sorun özelden de sorabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Tuzlada oturmuyorum ama genellikle Tuzla,İstanbul bölgesinde zaman harcayan birisiyim. Evime sadece uyumak için giderim evde bir işim olmuyor. Tuzla son 2 yıl içinde epey yol kat etti. Burada kötü diyenler olacaktır zevkler ve tercihler değişir tabi ki. Neresinde oturacağın önemli.

Mercan lüks kesimdir. Villalardan oluşur. Mercanda Cadı bar cafe,dodo,beer fest bulunur bu mekanlar kalitelidir. Mercanın bir diğer tarafın yani piri reisin orada hungry ghost bulunur. Medcezir dizisinin cekildigi kafedir. Dizinin evleride mercanda yer alır.

Marina geçen sene yapıldı. Her türlü marka bulunur. Kahvecilerden gloria,roberts,kahve durağı-deryası ve en son açılan starbucks bulunmaktadır. Big chefs,happy moons,north de alkollü ve yemek ağırlıklı mekanlarda faaliyetlerini devam ettirmektedir. O kadar çok bulundum ki yer sahiplerini tanıyorum artık. Hepsi işlerini oldukça iyi yaparlar.

Marinada market olarak carrefoursa gurme de bulunmaktadir. Arena yapıldı yazın konserler oluyordu. Birçok ünlü geldi. Biletixten biletler satış yapıldı.

He eğer Tuzla değilde sanayinin falan daha aktif olduğu yerlerde ev arıyorsan Gebze tarafında yardımcı olurum. Ben olamasam da sağlam kişilere yönlendirebilirim ev için.

Bu arkadaş ne yazdıysa dikkate al. Tam olarak bu çünkü. Ben de kız arkadaşımla arkadaşın bahsettiği yerlere giderim. Son 2 senede çok yol katettiği gerçek. Denize sıfır mekanlarda oturup yiyip içebiliyorsun.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Profilinizde Gebze'de oturduğunuz yazıyor. Bende Gebze'de oturuyorum da. Pek gidilebilecek yer yok. Girmediğin gitmediğim kafe kalmadı. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum artık Gebze'den.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Profilinizde Gebze'de oturduğunuz yazıyor. Bende Gebze'de oturuyorum da. Pek gidilebilecek yer yok. Girmediğin gitmediğim kafe kalmadı. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum artık Gebze'den.

Gebze'de çıkmam ben de pek. Tuzla 15-20 dakikalık yol olduğu için neredeyse her gün oradayım.
  • Yeme içme mekanlarında,özellikle deniz kenarında fiyatlar nasıl genel olarak?

• Bildiğin tuz la

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Yeme içme mekanlarında,özellikle deniz kenarında fiyatlar nasıl genel olarak?

Ben genelde bira içmeye gidiyorum, son zamanlarda Beerfest'e gidiyorum. Cadı'ya 20 farklı kızla gitmişimdir :) Yemeği genelde Marina'da Happy Moons'ta falan yiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.