< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemagic1903 -- 13 Eylül 2022; 21:36:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Alırken Kesin Okuyun awox awox awox
-
-
Geçmiş olsun.
Umarım, kısa sürede para iadenizi alırsınız. -
geçmiş olsun 42" inç üzerinde bilindik markaları tercih etmekte yarar var. Elektronik işi özellikle tv de servis mutlaka önemli. -
Teşekkür ederim paradan da soğutuyor insanı yaptıkları muamele yoksa 1 ay beklemiştim zaten iş ahlakı olmayan bir firmaquote:
Orijinalden alıntı: amiwrong1903
Geçmiş olsun.
Umarım, kısa sürede para iadenizi alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında tercih etmezdim ama bı an neden olmasın küresel dünya ve marka takıntısı gibi bakmıştım olayaquote:
Orijinalden alıntı: jagatai
geçmiş olsun 42" inç üzerinde bilindik markaları tercih etmekte yarar var. Elektronik işi özellikle tv de servis mutlaka önemli.
bende çok kullanmayacağım bir yerde sunny axen awox gibi markalar düşünüyorum ama 40" seviyesinde benim düşündüğüm model ve kullanıp memnun olanda çok çevremde. hatta 50" 4k modeli kullanan bile var bu tür firmalarda maalesef şans faktörü çok oluyor arası yok ya sıkıntısı çok oluyor yada çok memnun kalınıyor. Problem yaşadım çözdüler diyeni görmedim. -
Geçmiş olsun hocam son durum ne şuan? -
Yaklaşık 6 ay önce awox 40 inç aldım sorunsuz kullanıyorum. Daha öncede premier 32 inç kullandım 5 sene hiç sıkıntı çıkarmadı halende kullanıyoruz. Şans işi bu işler. Bende bu konuda şanslıyımdır
Sizin tv ayıplı mal kategorisine giriyo. Buradan yürüyebilirsiniz tüketici hakem heyetine başvurup
Sanırım ellerine düşmemek lazımmış bu şekilde tuhaf olan iğrenç bir şekilde telefonda ki dalga geçer konuşmaları falan yapacak birşey yok diyip telefonu yüzümüze kapatıyorlar :) numaramı görüp açmiyorlar başka numaradan arıyorum açıyorlar falan berbatquote:
Orijinalden alıntı: jagatai
bende çok kullanmayacağım bir yerde sunny axen awox gibi markalar düşünüyorum ama 40" seviyesinde benim düşündüğüm model ve kullanıp memnun olanda çok çevremde. hatta 50" 4k modeli kullanan bile var bu tür firmalarda maalesef şans faktörü çok oluyor arası yok ya sıkıntısı çok oluyor yada çok memnun kalınıyor. Problem yaşadım çözdüler diyeni görmedim.
Son 3 gündür anakarti her akşam.kargoya vereceklerini söylüyorlar ama öyle bı durum söz konusu olmuyor tabii ki yine aynı şeyi söylemişler garanti firmasına hakem heyetini son kısma bıraktım satıcı firma şerit ticaret mala sahip çıkıyor bana gönderin dedi garanti de k arkadaş cihazı toplayabilirse anakart gelip gönderilecek iade için bundan sonra aman uzak durulur sıfır hizmet sıfır iletişim.. uzak durmak lazim
Şans olmasa da bari arkasında durun malın 1 aydır bekletilir mi müşteri o kadar umursamazlar ki piyasada gram tutunamazlar tüketicinin en sevmediği şeyi yapıyorlar telefon acmamalar arayacağım deyip aramamalar o kadar amatör b firma umarım sorun yaşamaz kimse aldığı cihazdan yoksa çok can sıkıcı oluyor cihazın durumu değil de bu hareketleriquote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
Yaklaşık 6 ay önce awox 40 inç aldım sorunsuz kullanıyorum. Daha öncede premier 32 inç kullandım 5 sene hiç sıkıntı çıkarmadı halende kullanıyoruz. Şans işi bu işler. Bende bu konuda şanslıyımdır
Sizin tv ayıplı mal kategorisine giriyo. Buradan yürüyebilirsiniz tüketici hakem heyetine başvurup
Hocam neden ürün değişimi yapmıyor? elinde stok mu yokquote:
Orijinalden alıntı: bluemagic1903
Son 3 gündür anakarti her akşam.kargoya vereceklerini söylüyorlar ama öyle bı durum söz konusu olmuyor tabii ki yine aynı şeyi söylemişler garanti firmasına hakem heyetini son kısma bıraktım satıcı firma şerit ticaret mala sahip çıkıyor bana gönderin dedi garanti de k arkadaş cihazı toplayabilirse anakart gelip gönderilecek iade için bundan sonra aman uzak durulur sıfır hizmet sıfır iletişim.. uzak durmak lazim -
Değişimin muhattabi onlar değil aldığım.firma imiş işin kötü tarafı garanti de ki kişi de ben değişim raporu tutamam diyor :) arkadaşım zaten 24 is günü olmuş bni hakem heyeti ile uğrastirmayacaksin sadece durum bu ben hakem heyeti kararı alıp onuda bayrak gibi sallamayacak miyim sosyal ağda instgrama reklma vermezsem daha bişi demiyorum Facebook vs d dahil ne kadar müşteri odaklı çalışmalari gerektiklerini anlasınlar...
bende buyuk madurıyet yasadım ustelık arastırınca olayın kasıtlı yapıldıgını farkettım resmen tuketıcıyle oyun oynuyor awox
https://forum.donanimhaber.com/awox-tv-madurlari--151340661
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-827554943 -- 5 Aralık 2021; 10:7:53 > -
awox awox diye esas mağduru siz yaratıyorsunuz nedir bu awox marka mıdır tenekemidir neyi ispatlamış sizler evinize kaliteli çay alıp yudumluyorsunuz ama tozlanmış çöp çayı niye içmiyorsunuz hakettiğiniz yere gelmeniz gerekiyor bırakın çöplük markaları kendi seviyenizi belli ediyorsunuz awoxu size kim tavsiye ettiyse onu bulun hesap sorun kendiniz aldıysanız ceremesini cekin piyasada 5000 tl altı tv marka tavsiye yok boş yapmayın paranız kadar konuşun ne kadar ekmek o kadar köfte sonra burada konu açıp mağduruuum almayıın demenin ne anlamı var?
arkasında durmayan firmanın markanın peşinde dolanmayın sizinle işleri yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 7 Aralık 2021; 1:44:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X