Şimdi Ara

TV almak için tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir TV almak istiyorum bunun için de boyut olarak 47-50inç ekran belirledim,
    Uydusu içinde olsun, 4k yayın destekleyebilsin ve cep telefonundan görüntü aktarımı yapabileyim, 3boyutlu filmleri rahat izleyeyim istiyorum.

bu doğrultuda bana önereceğiniz uygun fiyatlı kaliteli ürünler modeller var mı ?
    varsa link verebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: siranusta

Arkadaşlar merhabalar,

Yeni bir TV almak istiyorum bunun için de boyut olarak 47-50inç ekran belirledim,
    Uydusu içinde olsun, 4k yayın destekleyebilsin ve cep telefonundan görüntü aktarımı yapabileyim, 3boyutlu filmleri rahat izleyeyim istiyorum.

bu doğrultuda bana önereceğiniz uygun fiyatlı kaliteli ürünler modeller var mı ?

4K'ya gerek yok bence.Bende 4K LG 850 modelini düşünüyordum ama birçok olumsuzluk yaşan var .

4Bin Tl civarında bütçen varsa 4K al ama bütçen yeterli değilse Full HD ideal.

Ben 2 hafta kadar araştırdım Samsung'da karar kıldım ue48h6500 modelini dün aldım hala indirimli normal fiyat 2.500.

Düşünebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayseri204

quote:

Orijinalden alıntı: siranusta

Arkadaşlar merhabalar,

4K'ya gerek yok bence.Bende 4K LG 850 modelini düşünüyordum ama birçok olumsuzluk yaşan var .

4Bin Tl civarında bütçen varsa 4K al ama bütçen yeterli değilse Full HD ideal.

Ben 2 hafta kadar araştırdım Samsung'da karar kıldım ue48h6500 modelini dün aldım hala indirimli normal fiyat 2.500.

Düşünebilirsin.

tavsiye için teşekkürler, şimdi baktım da galiba teşhir ürünü 1900 TL yazmışlar.http://www.teknosa.com/urunler/110015228/samsung-ue48h6500-smart-fhd-3d-2xdvb-s-led-lcd-tv2

varmı başka tavsiyesi olan arkadaşlar?

• Yokmu arkadaşlar tV konusunda tavsiyesi olan ?
  • eskiden burada bir şey paylaştığında insanlar yardımcı olmaya çalışır kendi fikirlerini sunarlardı. şimdi forum boyut değiştirmeye başlamış insanlar bir birine yardım etmek yerine sadece yardım alıp geri kalan konuları umursamaz durumda.

yada ben öyle hissediyorum....
  • 4k ya gerek yok bunlar oncu modeller zaten yayında yok gıbı bırsey 48h6470e bır goz at kullanıorum memnunum..

vestele falan para kptırma gıdıp adam akıllı bır tv al sonradan basın agrımasın bu mucosi arkadas vestel bayısı sanırım profılden bakarsan tum ama tum konularda vestel onermıs troll yani tongaya basma sakın derım
  • 4k yayın şu anda yok ama 1-2sene sonra 4k yayın bu rekabet ortamında artacaktır diye tahmin ediyorum.Bütçeni bilmediğim için model belirtemiyorum ama almışken son teknoloji almalısın.Eninde sonunda 4k ya geçilecek nasıl olsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.