Şimdi Ara

tv box arızalandı yardım. (mxr pro)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar elimde mxr pro android cihazım vardı ancak arızalandı.
    buradan
    almıştım.sorunu ilkbaşlarda ışığı yanıyor ancak görüntü gelmiyordu.adaptörden şüphelendim başka bir adaptör taktım ancak onu takınca tamamen gitti.çıkış amper vs . farklı sanırım
    garantiye göndermek istemiyorum.bunun tamirini herhangi bir elektronikçi yapar mı?

bu ürünü en uygun nasıl yaptırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofdutyf -- 30 Ağustos 2018; 11:42:11 >

• başka tv de denedinmi? lg tv lerde tv box lar hdmi girişi sorun oluyor.5 volt,2 amper ile çalışır. 5 volt üzeri bir adaptör takmışsan sorun olmuştur.aynı boxda bande var.lg 2 monitör var ikisindede çalışmadı. yüksek volt verdiysen ,tamirciye götür izah et belkide kondansatör yanmıştır.

not:2 amper yerine 2.5 amper bile olsa bir şey olmaz,volt 5 yerine 12 olmuş ise bozulması kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhamal -- 2 Eylül 2018; 19:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhamal

başka tv de denedinmi? lg tv lerde tv box lar hdmi girişi sorun oluyor.5 volt,2 amper ile çalışır. 5 volt üzeri bir adaptör takmışsan sorun olmuştur.aynı boxda bande var.lg 2 monitör var ikisindede çalışmadı. yüksek volt verdiysen ,tamirciye götür izah et belkide kondansatör yanmıştır.

not:2 amper yerine 2.5 amper bile olsa bir şey olmaz,volt 5 yerine 12 olmuş ise bozulması kaçınılmaz.

Power ışığı yanmıyor tamamen gidik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, benzer durum bende de mevcut. Bir çözüm yolu bulabildin mi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas329

Merhaba, benzer durum bende de mevcut. Bir çözüm yolu bulabildin mi acaba.
    malesef bulamadım cihaz yatıyor. ve ihtiyacım var.
  • Farkli adaptor denerken voltaja dikkat etmeniz gerekirdi 5 volt yerine ornegin 12 volt adaptor le calistirmayi denerseniz buyuk ihtimal islemciyi yakarsiniz .siz adaptor denemeden cihazinizin onceki durumunda
    büyük ihtimal cihazin çalisip görüntü ver memesi islemciyle ilgili bir sorundan kaynaklandigi görünüyor ayni sey benimde başimdan gecti bazi cihazlara voltaj korumasi koymuyormus çinli firmalar buda yuksek voltaj da işlemciyi yaka biliyormuş oyuzden tv box alirken guç korumasi olanlara yönelmek gerekiyor biraz arastirmalarim sonucu bu marka ve farkli modellerine bakmanizi öneririm beelink.zido.ugoos xmi birkac marka daha var ama onlara gerek yok yani kısaca daha bilindik markalara yönelmek daha doğru olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakaya -- 6 Kasım 2019; 14:26:6 >
  • Aynı problemi yaşıyorum yanlışlıkla 12v adaptör den oldu sanırım çözebilen var mı?

• Benim başıma da benzer bir sorun gelmişti bebek telsizinin adaptörünü yanlışlıkla boxa takınca pert oldu cihaz.Aldığım yerle görüştüm videosunu falan çektim,cihazı bize iade yollayın yenisini yollarız demişlerdi ve yolladılar da hata sadece cihaz yollayacaklardı full kutulu yeni cihaz yolladılar kumanda vs.. çift oldu bende :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.