Şimdi Ara

TV BOX-H96 Max Plus Android 8.1, HD Netflix, 4K Youtube (201.18TL) Gümrük Vergisi Karşılanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TV BOX-H96 Max Plus Android 8.1, HD Netflix, 4K Youtube (201.18TL) Gümrük Vergisi KarşılanıyorTV BOX-H96 Max Plus Android 8.1, HD Netflix, 4K Youtube (201.18TL) Gümrük Vergisi KarşılanıyorTV BOX-H96 Max Plus Android 8.1, HD Netflix, 4K Youtube (201.18TL) Gümrük Vergisi Karşılanıyor

H96 Max Plus Android 8.1, HD Netflix, 4K Youtube
    KDMC18.0, Neflix, Vudu, Skype sohbet, Picasa, Flicker, Youtube, Facebook, Online filmler, vb.
    201.18TL + 7.47TL Kargo Ücreti

Önemli Not: Vergi dahil kargo seçeneği olmadığı için ürünü sipariş ederken 14.08 TL tutarındaki sigortasını yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Bu şekilde ödediğiniz gümrük vergisini Banggood karşılayacaktır. Unutmayınız ödediğiniz gümrük vergisinin makbuzunu mutlaka alınız. Şimdiden hayırlı olsun :)

*Yonga seti RK3328 Dört Çekirdekli 64bit Cortex-A53
    *GPU Penta-Core Mali-450 750Mhz'ye kadar
    *FLAŞ EMMC 32GB
    *SDRAM 4GB DDR3
    *işletim sistemi Android 8.1
    *Desteklediği Çözücü Formatlar: 4K VP9 Video dekoder, H.265 / H.264 video dekoder 1080P diğer video kod çözücüleri (VC-1, MPEG-1/2/4, VP6 / 8)
    *Destek medya formatı Avi / Ts / Vob / Mkv / MOV / ISO / WMV / ASF / flv / dat / mpg / mpeg
    *Destek müzik formatı MP3 / WMA / AAC / WAV / OGG / DDP / HD / FLAC / APE
    *Destek fotoğraf formatı HD JPEG / BMP / GIF / PNG / TIFF
    *HDR HDR10 ve HLG modları
    *USB bağlantı 1 Yüksek hız USB bağlantı 3.0 ve 1 Yüksek hızlı USB bağlantı 2.0
    *Altyazıyı Destekle SRT / SMI / ALT / SSA / IDX + USB bağlantı
    *Yüksek tanımlı video çıkışı 4K (4096x2160 piksel)
    *LAN Ethernet: 10/100 standart RJ-45
    *Kablosuz WiFi 2.4G
    *Mouse/Klavye USB bağlantı üzerinden fare ve klavyeyi destekleyin; 2.4GHz USB bağlantı dongle ile 2.4GHz Kablosuz Mouse ve klavye desteği
    *HDMI 4k 60Hz için HDMI 2.0a

Paket içeriği:
    1 x H96 Max Plus 4G / 32G TV Kutu
    1 x HD Kablo
    1 x Uzakdan Kumanda
    1 x Güç Adaptörü
    1 x Kullanım Kılavuzu

Tanıtım Video

Satın Alma Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yipmanlimit -- 4 Temmuz 2019; 15:47:22 >

• Verginin karşılanacağı yazmıyor ? Bildiğim kadarıyla sadece "Turkey mail" olanların vergisi karşılanıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • caloom kullanıcısına yanıt
    Ödeme sayfasına gelince sigorta seçeneklerini seçip ürünü sipariş verirseniz verginiz karşılanacaktır. İki adet sigorta vardır ikisinide seçiniz zaten 14TL gibi bir tutarı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipmanlimit

Ödeme sayfasına gelince sigorta seçeneklerini seçip ürünü sipariş verirseniz verginiz karşılanacaktır. İki adet sigorta vardır ikisinide seçiniz zaten 14TL gibi bir tutarı var.
    İhtiyacım vardı sipariş verdim çok teşekkürler

Hayırlı olsun :)

• yipmanlimit Y kullanıcısına yanıt
    merhaba
    gruba katıl 45 dolar seçeneği var. 2 tanesi mi 45 dolar acaba o daha iyi bir fiyata denk gelmiyor mu?
    Birde emin misiniz verginin karşılanacağından. baya bir vergi çıkar çünkü mağdur olmayalım.
  • Ekrem09 E kullanıcısına yanıt
    TV BOX-H96 Max Plus Android 8.1, HD Netflix, 4K Youtube (201.18TL) Gümrük Vergisi Karşılanıyor

Baktığımda grup indirimi biraz pahalıya geliyor. Siz yukarıdaki resimdeki yeri tıklayarak satın alabilirsiniz. 14.08TL sigortaları yaptırırsanız gümrük vergisi çıkarsa makbuz karşılığında geri alabilirsiniz.
  • merhaba. bu gümrükte makbuz olayı nasıl oluyor. nerden kimden hangi aşamada isteyeceğiz makbuzu bir bilginiz var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrlmz1 -- 4 Temmuz 2019; 23:10:18 >
  • yrlmz1 kullanıcısına yanıt
    Eğer gümrük vergisi çıkarsa, gümrük vergisini ödediğiniz yerden makbuz alıyorsunuz ve o makbuzu ilgili konuyu seçerek Banggood müşteri hizmetlerine yolluyorsunuz. Gümrük vergisi, alışveriş yaptığınız kredi kartına geri gönderiliyor.

• Muhtemelen netflix hd desteklemiyor. Netflix için almayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekabu

Muhtemelen netflix hd desteklemiyor. Netflix için almayın bence.
    Ben Netflixi bilgisayarımda acip HD izliyorum.bunda da uygulama yerine Chrome tarayıcidan açıp HD izleyemeyez miyiz?

• Netflix için alıcam ben. Hd olması çok mu önemli. Üyeliğim hd bu arada.

Ayrıca ben banggoodun vergiyi ödeyeceğini sanmıyorum. Türkey mail yazmıyor. Bazı yerlerde 125 liradan bahseden var. Bunu mümkün değil ödemez. O sigorta ürünün başına bişey gelirse onun için bence. Olurda öderse alalım bizde.

Netflixin hd ayarını nerden seçiyoruz. Ben pc tablet ve tlf dan izliyorum. Hiç çözünürlükle ilgili bişey görmedim.

• En dişeniz olmasın, sigorta yaptırarak sipariş verdiğinizde Banggood vergileri ödeyecektir. Cihazı kullanmadığım için hd aylarının nereden yapıldığını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yipmanlimit -- 7 Temmuz 2019; 18:42:31 >
    angara06buray A kullanıcısına yanıt
    Hocam chromedan oluyor mu bilmiyorum. Bildiğim cep ya da tabletten izlenmiyor uygulama yüklemek gerekiyor. TV box da da aynı durum olur diye düşünüyorum. Bende de mecool vardı netflix Çinli üreticilerin sertifikasını iptal etti. HD olayını otomatik ayarlıyor siz seçmiyorsunuz. Yani bununla sadece 480p izlersiniz. Paranıza yazık olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.