Şimdi Ara

tv box hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle vaktinizi aldığım için özür dilerim.
    yaklaşık 10 gündür elimden geldiğince android tv box lar hakkında forumdaki önde gelen tüm konuları okumaya çalıştım fakat bir türlü sonuç aşamasına gelemedim.
    tam himedia q5 alayım tamam diyorum ordan bilgili görünen birisi ZIDOO X9 da var diyor. tamam onu alayım derken birisi Realtek RTD1195 da var diyor yok minix yok popcorn derken inanın çözemediğim için yardım istiyorum.
    amaç illaki film izlemek, digiturk play, kodi, 4k ve beni üzmeyecek fiyat olarak ta alıp başını gitmeyen, ayar yapması çok profesyonel olmayan bir ürün konusunda yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim.

• Ben kendi adıma Zidoo X9 için bir ön bilgi vereyim.

Zidoo X9 bu dediklerinin hepsini layıkıyle yapıyor.Artı olarak kendi medya oynatıcısı gerçekten çok başarılı.

Kendi medya oynatıcısına Türkçe altyazı desteği geldi , hiç sıkıntı yok.

Cihazın şu anda tek eksikliği ( cihazın kendi medya oynatıcısına ait ) altyazı menüsünde ayarların kaydedilemiyor olması.Yani altyazılı herhangi bir dizi ya da filmi her açtığımızda , Türkçe ayarlarını silbaştan yapıyoruz.Ama çokta elzem bir sıkıntı değil şimdilik.Üstelik bu konudaki güncellemenin de , önümüzdeki süreçte yapılacağını belirtiyor firma.Kıvırmazsa tabii...

Aliminyum bir kasaya sahip bu cihazın fiyatı kampanya ile 99,99 $'a kadar düşebiliyor bazen.Takip etmek lazım.

http://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-X9-Quad-Core-Smart-XBMC-TV-BOX-MSTAR-Android-2G-8G-4K-H-265-Player-7-1-Pass-Through-Dolby-w--HDMI-in-USB3-0-2G-5G-WiFi-BT-339305.html

Diğer cihazlar için ise kullanan arkadaşlar yorum yapsın.En doğrusu bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 20 Haziran 2015; 22:13:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Ben kendi adıma Zidoo X9 için bir ön bilgi vereyim.

Zidoo X9 bu dediklerinin hepsini layıkıyle yapıyor.Artı olarak kendi medya oynatıcısı gerçekten çok başarılı.

Kendi medya oynatıcısına Türkçe altyazı desteği geldi , hiç sıkıntı yok.

Cihazın şu anda tek eksikliği ( cihazın kendi medya oynatıcısına ait ) altyazı menüsünde ayarların kaydedilemiyor olması.Yani altyazılı herhangi bir dizi ya da filmi her açtığımızda , Türkçe ayarlarını silbaştan yapıyoruz.Ama çokta elzem bir sıkıntı değil şimdilik.Üstelik bu konudaki güncellemenin de , önümüzdeki süreçte yapılacağını belirtiyor firma.Kıvırmazsa tabii...

Aliminyum bir kasaya sahip bu cihazın fiyatı kampanya ile 99,99 $'a kadar düşebiliyor bazen.Takip etmek lazım.

http://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-X9-Quad-Core-Smart-XBMC-TV-BOX-MSTAR-Android-2G-8G-4K-H-265-Player-7-1-Pass-Through-Dolby-w--HDMI-in-USB3-0-2G-5G-WiFi-BT-339305.html

Diğer cihazlar için ise kullanan arkadaşlar yorum yapsın.En doğrusu bu...

cevabın için teşekkür ederim.
    sanırım sipariş vereceğim teyit etmek amacıyla soruyorum. film ve dizileri %90 internet üzerinden izliyorum. flash site desteği takılma duraksama gibi sorun yoktur sanırım.
    birde bazı ürünlerde "full loaded kodi" diye reklam yapmışlar. kodiye uygulama yüklemenin öyle çok problemli aman aman reklamı yapılacak bir özellik olmadığını düşünüyorum. haksız mıyım?
    tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgadex -- 22 Haziran 2015; 9:20:35 >

• tolgadex T kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden izleme dersen o konuda birşey söyleyemem sana.Hiç tecrübem yok bu konuda.

Çünkü ben internet üzerinden değil , direk indirerek izliyorum dizi ve filmleri.

KODI'de de eklentilerle v.s uğraşmadım. Sadece elimdeki medyalara ait afişlemeleri yaptım ve USB HDD üzerinden seyrediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

İnternet üzerinden izleme dersen o konuda birşey söyleyemem sana.Hiç tecrübem yok bu konuda.

Çünkü ben internet üzerinden değil , direk indirerek izliyorum dizi ve filmleri.

KODI'de de eklentilerle v.s uğraşmadım. Sadece elimdeki medyalara ait afişlemeleri yaptım ve USB HDD üzerinden seyrediyorum.
    anladım teşekkürler. diğer bilgi sahibi arkadaslar (seko91 :) gibi) değerli yorumlarını paylaşsa benim sorduğum soruyu soranlar için de fayladı olur kanatindeyim.
    tekrar teşekkür ederim.

@Seko92 @Papirus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgadex -- 22 Haziran 2015; 13:56:27 >
  • Özelden cevap verdim ama buraya da yazayım:

Himedia'nın yazılımı daha oturmuş durumda. Tamamıyla sorunsuz denilebilir. Bu ikisi dışında Geekbuying'de satılan Bluetimes M-195 isimli cihaz da (Geekbuying'de Bluetimes yazmıyor, sadece M-195 yazıyor) son yazılım ile iyi duruma gelmişti fakat yazılımı nereden indirilir orası biraz karışık. Kendi başlığı altında gerekli bilgiler var. Cihazın kendi sitesi neresidir tam emin değilim. Video oynatma performası çok iyi, genel kullanımda ise Himedia'dan yavaştır.

http://www.geekbuying.com/item/M-195-Realtek-RTD1195-1-5GHz-Dual-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-H-265-DLNA-Mircast-Bluetooth---Black-333627.html

• Hepinize teşekkürler himedia q10 ön siparişle sancak bilgisayardan aldım Hayırlısı

@Seko92

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, cihaz android olduktan sonra, kodi (media player) programini kurarak ve onun icinide gerekli eklentileri kurarak istediğiniz film vs, görüntüleri izleyebilirsiniz. Saygılar.

• Abiler bana bir android tv box onerebilirmisiniz lutfen amac guzel goruntude film izlemek her fikre acigim media player dahil tskler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.