Ben hiç bir şey yapmadan öpülenlerdenim. Tek suçum Samsung telefon sahibi olmak ben ne yapiyim
quote:
Orjinalden alıntı: maybe22days
burası Türkiye, burda bırak bedava kontoru bedava ekmek yok ;)
Doğru valla :)
Bende bu cepmaster logo melodi belasıyla uzun süre uğraştıktan sonra türkcell müşteri hizmetlerinin yardımıyla zorda olsa iptal ettirebildim. Her ay gelen cep telefonu faturama bakıyorum bir yanlışlık var ama nerde diye düşünüyorum sonunda ayrıntılı fatura istedim ve ne göreyim bu cepmaster logo melodi denilen olay beni kendilerine haberim olmadan abone yapmışlar. Çok düşündüm nasıl abone olurum diye çünkü böyle bir saçmalığı kullanmama imkan yok ben istediğim şarkıyı videoyu zaten bilgisayarımdan yüklüyorum telefonuma. Meğer bu adı geçen şirket gsm kullanıcılarına mesaj yollayıp abone yapıyormuş benim gibi birsürü insanın tek hatası sadece mesajı okuyup silmek çünkü mesaj okunduğu andan itibaren abonelik başlıyormuş. Tam 4 ay boyunca iptal ettirmek için uğraştım iptal ettik diyorlar bir ay sonra faturada yine cepmaster logo melodi var. Sonunda çok kaba konuştum küfür ettim öyle iptal ettiler. Nedir bu rezillik ya nasıl vatandaştan para kopartırız diye yapmadıkları adilik yok. Bu şirketten bir yetkili çıkmasın karşıma ALLAH yarattı demem çok pis dalarım kimse alamaz elimden
quote:
Orjinalden alıntı: ylönen
bizde kontör istiyoruzzz
bizde kontör istiyoruzzz
--korkmayın hepinize yetecek kadar kontör var ne adamlar varyaa
Bunları zaten gaza getiren şebeke operatörleri. Bu adamlar operatörlerden destek aldıkları için bu yolla insanları sömürüyorlar.Bu konuda bakınız hangi operatörün adam akıllı bir yaptırımı var YOK neden çünkü onlarda kazanacakları için bu hareketlere son vermiyorlar aksine dahada artmasını sağlıyorlar yoksa operatörler bu kan emici keneleri istedikleri takdirde hemen ve kolaycana saf dışı bırakabilirler ama istemiyorlar neden isteyeceklerki.
Hey güzel ülkemin kendini akıllı sanan uyanık insanları size yağmurlu günde su yok ama bunların cezasını bir yerden çekeceksiniz siz raha olun şimdilik hesap günü gelince o zaman görücez hepimiz uyanıkları.
Kasap döner Sap döner ! Gün gelir hesap döner...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme