Şimdi Ara

Tv Kart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tv kart almak istiyorum fakat neye göre seçilmesi gerektiğini bilmiyorum.Ama alırsam avermedia alırm heralde,öle en pahalısı olmadan ortalama bişey ne almamı önerirsiniz?şimdiden teşekkür ederim...

• dijital istiyorsan skystar2.6 D

analog istiyorsan avermedia nın sana uygun modeli (bütçe olarak)
  • peki dijital olunca yine kablolu tv denmi yayın alıyo yoksa ayrıca uydu aparatına falan ihtiyaç varmı?
  • digital olunca direk bir uydu receiverden alıyo yayını digital en iyi skystar anolog ise normal antenden alır oda aver media en iyisi
  • Bende ki monitor LG L1940BQC 19" avermedia nın hangi modelini almam gerekiyor ve gerçekten görüntüyü kaliteli olarak alabiliyormuyuz?Nette gördüğümüz tv caps ler(şahan,zaga) gibi mi çikıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gakguk -- 15 Ağustos 2006; 1:16:30 >
  • Dijital olunca receiver'dan değil, direkt lnb'den alıyor sinyali, analog tv kartı alırsan dijital yayınlar için receiver kullanman gerekir. receiver, dijital sinyali analoğa çevirir.

Bu arada bence almışken hibrid tv kartları var, hem analog yayınları alan, hem de Türkiye'de deneme aşamasında olan karasal dijital yayınları alabilen tv kartları var, onlara yönelmen çok isabetli olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

digital olunca direk bir uydu receiverden alıyo yayını digital en iyi skystar anolog ise normal antenden alır oda aver media en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosch -- 15 Ağustos 2006; 11:07:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frosch

Dijital olunca receiver'dan değil, direkt lnb'den alıyor sinyali, analog tv kartı alırsan dijital yayınlar için receiver kullanman gerekir. receiver, dijital sinyali analoğa çevirir.

Bu arada bence almışken hibrid tv kartları var, hem analog yayınları alan, hem de Türkiye'de deneme aşamasında olan karasal dijital yayınları alabilen tv kartları var, onlara yönelmen çok isabetli olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

digital olunca direk bir uydu receiverden alıyo yayını digital en iyi skystar anolog ise normal antenden alır oda aver media en iyisi

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" tv tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    65" TV Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırım anaolog istiyorsun. anolog olarak leadtek ve avermedia en iyisi.dijital olarak ta skyvision ve skystar2 en iyileri.
  • Ben dijital almayı düşünüyorum da acaba şifreli kanalları açabiliyorlarmı,bi de hem türksat 1c hemde hotbird uydu yayınlarını izleyebilmem için çift çanak mı kurmak gerekiyor tavsiyeniz skystar bunu destekliyormu acaba bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • agalar bu lnb ve çanak fiyatları hakkında bilgisi olna varmı?
    aklıma girdiniz ya almayı düşünüyom dijitali.
    pm olursa sevinirim
  • valla ben sordum ist avcılarda 30-40 arası tahtakalede daha ucuza bulunur eminim
  • hocam kusura bakma yukarda receiver yazmışım LNB olacak arkadaşlar düzeltmiş sağolsun arkadaşlar ankara konya sokakta orta ayar LNB ler örneğin premierler 12,5 -15 ytl civarı yine orta ayar bi çanak 35-50 ytl arası bulkabilirsiniz
  • Kablolu tv hattın varsa analog tv kartı alman yeterlı ıyı bır goruntu ıcın ama dunyadakı tum kanalları ızlemek ıstıyorum dıyor ısen bır yada bırkac tane canak anten ve lnb alacksın herbırı ıcın yanı senın aldıgın dıjıtal tv kartı sadece receıver gorevı yapıyor.skystar 2.6d arkadasın dedıgı gıbı cok ıyı kart sıfrelı kanalalrı cozebılıyorsunuz uygun yazılımı bulmak sartı ıle.
    analog olana gelıncede averden harıc leadtek tv2000 modelı var tavsıye ederım yazılımları ve arayuzu mukemmel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.