Şimdi Ara

Tv Kartı Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar yerimi bilmem ama başka bır yer bulamadım benım sorunum tv kartıyla ılgılı bır tv kartı aldım ıyı ve kulanışlı fakat benım aradıgım ozelıklerı barındırmıyor ben dıjıtal yayınları pc de seyredebılecegım cektıgım vıdeoları cd ye aktara bılecegım kulanıslı bır tv kartı alacagım eskısını yoladım lutfen yardım edın ıkı ozelıgı bır arada bulunduran bır kart tavsiye edermısınız tşk ler

• sanırım aldığın tv kartı analog. geri göndermişsinde zaten tamam. şimdi sana dijital yayınları alacak bir kart lazım oda akla ilk gelen skystar tabiki. piyasada daha çok çeşit var ama en kullanışlısı bu bence. bu benim görüşüm. tabi dijital yayınlar izleyeceğine göre sana en az bitanede çanak anten ve lnb lazım sanırım bunlar biliyosundur. aynı anda kayıt yapabilirsin ve yaptığın kayıtlarıda vcd formatında cd ye atabilirsin tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 26 Eylül 2006; 4:59:15 >
  • Bunun için DVB-S (Dijital TV Kartı)'na ihtiyacın var, aradığın şey bu.

Tavsiye istersen de bir çok konu var, göz atarsan kart sahibi bilgili arkadaşların verdiği tavsiyeleri görürsün.

Benim tavsiyem Skystar2 ya da Skyvision alman yönünde olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.