Şimdi Ara

TV KARTI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde kablolu tv var.Cnbc-e deki birkaç dizi,BBC deki TOP GEAR adlı programların arşivini yapmak için bi TV kartı alacağım.Capture için görüntü kalitesi benim için önemli...

ADSL ile indirdiğim birçok videoklip TV capture idi ve görüntü kaliteleri hiç göze hitap etmiyor.

Aradığım şey;

1-MPEG 2,DİVX ve diğer kaliteli formatlarda kayıt yapabilsin.
    2-Eğer mümkünse Sony TRV 22E (MINI DV) kameramdaki görüntüleri aktarabilmem için İEE1394 (firewire) içersin

daha sonra da bir dvd-rw almayı planlıyorum.

(Bu arada TV kartları yanında capture ettiğimiz dosyaları kesip,reklamları ve gereksiz bölümleri ayıklamaya yarayan programla birlikte geliyor mu? Bu işlemi yapan bir program ismi verir misiniz?)

Şimdiden teşekkürler

• kaliteli kayıt için digital TV kartı alabilirsin Skystar2 süper ama dğer istediklerini yapmaz. bu arada şifrede çözer
  • Avermedia sayfasına bak derim ben...

http://www.avermedia.com/index.asp
  • SKYSTAR AL CAPTURE YAPARSIN KALİTE COK IYI ANCAK t_tunccan ARKADASIN DEDİĞİ GİBİ

İEE1394 (firewire) OLAYI OLMAZ .
  • avermedia 203 ile bu istediklerini yapabilirsin...kartla birlikte istediğin program gelmiyor ama bunun için bir sürü program var indirebileceğin...tmpgenc önerebilirim...güzel sonuçlar veriyor ve kullanımı çok kolay
  • gerekli yazilimi bulursan her ekran karti istedigin formatin belirledigin kalitesinde kayit yapar 2 3 ay once web cam dirver i ararken yanlislıkla bi tane bulmustum kayıt seceneginde bilgisayarında olan butun codecleri gosteriyodu we sectigin codecin kalitesinide ayarlayabiliyordum...
  • al bir avermedia için rahat olsun.
    uğraşma derim yok çanak, yok şifre, yok lnb...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avermedia 203 al bence.Sorunsuz...
  • Bir avermedia birde firewire portu olan anakart
  • VISIONPLUS VP DTV-CI TV KARTI+UZAKTAN KUMANDA

Al derim

Çanak anten varsa tabiiki

DVB Protokol desteği : Var
    Digital Real Time Video Kayıt (DVR) : Var
    Programlı Kayıt : Var
    Çok kanallı ön izleme : Var
    Uydu Otomatik Tarama : Var
    MPEG-2 Formatında Kayıt : Var
    Stereo : Var
    Teletext : Var
  • Yada Eşzamanlı DivX kaydı yapan SüpeRR TV Kartı
    95$+KDV

http://www.btm.com.tr/img/goldplushome.jpg

• Dünyada ilk ve tek, programlanan zamanlarda bilgisayarı açıp, dilediğiniz formatta kaydetip kapatma özelliği.
    • Picture Purifying Teknolojisi ile üstün görüntü kalitesi.
    • Eş zamalı Mpeg1/Mpeg2 formatlarında, VCD/SVCD/DVD TV’den ve harici cihazlardan geniş zamanlı mükemmel kayıt kalitesi,
    • Eş zamanlı FM Radyodan Stereo Mp3,Wav,Wma formatlarında kayıt
    • Eş zamanlı DivX kayıda hazır.
    • 9 bit ADC Philips 7133/7134 video kodlayıcı ve tuner
    • Çift voltaj regülatörü ile daha temiz ve net görüntü
    • Geniş yazılım paketi, Ulead DVD MovieFactory 2se, Ulead VideoStudio 7se, ComproPVR, ComproDVD Player, ComproFM
    • 37 tuşlu Uzakten kumanda ile çok fonksiyonel TV + DVD yazılım kontrolü.
    • Teletext

• INCA & AVERMEDIA
  • quote:

Orjinalden alıntı: KEHRIBAR

SKYSTAR AL CAPTURE YAPARSIN KALİTE COK IYI ANCAK t_tunccan ARKADASIN DEDİĞİ GİBİ

İEE1394 (firewire) OLAYI OLMAZ .

Bu skystara çanak mı lazım?lazımsa o kaç para olur ki acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fıratkale

avermedia 203 ile bu istediklerini yapabilirsin...kartla birlikte istediğin program gelmiyor ama bunun için bir sürü program var indirebileceğin...tmpgenc önerebilirim...güzel sonuçlar veriyor ve kullanımı çok kolay

Bencede aver media nın 203 ü süper
  • Arkadaşlar ben birkaç gün önce Avermedia 203 aldım ayarları biraz kurcaladım radyodan MP3 kaydı yapamıyorum bu işlem için yapmam gereken ayarları bilen arkadaşlar varsa bu konu ile ilgili yardımlarını bekliyorum

Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

Arkadaşlar ben birkaç gün önce Avermedia 203 aldım ayarları biraz kurcaladım radyodan MP3 kaydı yapamıyorum bu işlem için yapmam gereken ayarları bilen arkadaşlar varsa bu konu ile ilgili yardımlarını bekliyorum

Teşekkür ederim

msn deyim hoca
  • Sağol geliyorum şimdi
  • avermedia hariç birşey düşün bu konuda...
  • Bence alacağın karttan da önemlisi kullanacağın yazılımdır, ben bunu öğrendim. Bende dandik Inca var, eskiden lanet lanet çekiyordum, montaj yapamıyordum ve çok kalitesiz oluyordu vs vs. Ne zaman ki Pinnacle aldım olay bitti, hala aynı TV kartı olmasına rağmen artık gayet güzel ve kaliteli kayıt yapıyorum. Kayıtları DVD kalitesinde çekiyorum, gerekirse reklamları montajlıyorum sonra çektiğim görüntüden beklentime göre Divx ile uygun dosya büyüklüğünde sıkıştırıyorum, Pinnacle ilaç gibidir bu iş için. Eğer yanında Pinnacle veren bir kart bulursan direkt al. Bu arada bence direkt Divx kayıt yapma sonra başın ağrıyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRCaPiTaL -- 13 Mart 2005, 20:39:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.