Şimdi Ara

TV Kartından HD Yayınları Rahatlıkla İzleyebilmek için??!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TV Kartı Almayı Düşünüyorum ve Tam Bir HD Hastasıyım Televizyon dışında HD yada sinema dışında film izleyemem. Bilgisayarımdada TV olarak Bazı Kanalları HD izlemek isterim. Şu anda piyasada neredeyse hiç HD kart bulamadım. Siz bana ne önerirsiniz? Cevabınızı acilen bekliyorum teşekkürler...

• Skystar hd2 alabilirsin. Tabii izleyecek kanal bulabilirsen. Nerdeyse hepsi şifreli.
    Güncel Emu ve 2mt çanakla Astra uydusundan Premier HD ve Discovery HD kanallarını izleyebilirsiniz.
  • Şifresini kırabilirmiyim? Biliyorum yasak ama nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReCoRdd

Şifresini kırabilirmiyim? Biliyorum yasak ama nasıl?

Siz önce bi kartı alın gerisi gelir.
    Bizde bilmiyorduk öğrendik.
  • yani kırılabiliyorum dimi discovery hd yi izlicekmiyim bazı yüntemlerle onun cevabını istiyorum sonra kart elimde kalmasın. Ayrıca hangi anten gerekiyor catıda digiturk anteni var galiba bende digiturk kullanıyorum digital tv kartı icin ne gerekiyor? (cahilliğime verin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCoRdd -- 9 Temmuz 2008; 18:55:21 >
  • çanağınızı 12,5 w çevirirseniz şifresiz national geographic hd olarak izliye bilirsiniz türkiyenin batısından 90 lık çanak ile izlenebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nezihh

çanağınızı 12,5 w çevirirseniz şifresiz national geographic hd olarak izliye bilirsiniz türkiyenin batısından 90 lık çanak ile izlenebiliyor

Hiç Bir Şey Anlamadım. Kapıcıya sordum demin catıda anten var mı diye. Herkes kendisi takıyor çatıya diyor. Ben Dgiturküde Çatıdaki antenden taktım her katta yangın merdiveninde adaptor gibi birşey var herkes dairresine kablo cekiyor. Digiturkü öyle kullanıyorum HD yayınlar için ne yapmam lağzım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K Tv test için videolar.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman hiç uğraşma
  • şu an dvbs-2 kartlar pahallı ama cok pahallı degil
    şu an ne türksatta nede hotbirtte biskeyle çözülen hd yayınvar
    şuan hd için erken bence 1-2 yıl beklemeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReCoRdd

quote:

Orjinalden alıntı: nezihh

çanağınızı 12,5 w çevirirseniz şifresiz national geographic hd olarak izliye bilirsiniz türkiyenin batısından 90 lık çanak ile izlenebiliyor

Hiç Bir Şey Anlamadım. Kapıcıya sordum demin catıda anten var mı diye. Herkes kendisi takıyor çatıya diyor. Ben Dgiturküde Çatıdaki antenden taktım her katta yangın merdiveninde adaptor gibi birşey var herkes dairresine kablo cekiyor. Digiturkü öyle kullanıyorum HD yayınlar için ne yapmam lağzım?

Çatıya ayrı bir çanak ayrı bir lnb takarak oradan bilgisayarınıza yeni bir kablo indirmeniz gerekiyor..

• Dostum sen iyisimi hiç uğraşma kestirmeden Digiturk Plus al .
  • bende tv kartı alacam ama hangisini alacam kararsızım ?? uydu ya bağlanabilen hangi modeli tavsiye edersiniz??
  • arkadaşta merkezi sistem var galba adabtör filan ondan hiç uğraşma dedim
  • Technisat sky star HD2 alın derim kesinlikle öneririm
    TV kartı ile siz şifreli kanalları kırmazsınız sadece card sharing yapabilirsiniz(şifreli kanalları kırmış serverlar üzerinden tv kartınız ile paylaşım) bunun içinde dcw. pluglerini kullanmanız gerekmektedir
    http://www.turkeyforum.com/ bu siteden forum bölümünden kartınız ile ilgili programları kart paylaşım plunglerini ve kartınız için kuracağınız tv programı için güncellemeleri bulabilirsiniz
  • Digiturk plus almak istesem normal digiturk dışında ne ödemem gerekicek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.