Şimdi Ara

TV kumandası teledünya kumandası gibi kullanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, evimizde teledünya var. Lakin dekoder'in önünde masa ve sandalye olduğundan kumanda çekmiyor. Bunun kalıcı bir çözümü var mıdır? Mesela, bazı gördüğüm yerlerde tv kumandası aynı zamanda dijital yayın kumandası gibi de kullanılıyor. Ya da TV'nin üzerinde küçük aparat var anten görevi gören. Bizi bu sorundan ancak o 2 seçenekten biri kurtarır gibi. Mümkünatı var mıdır? Bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim. Herkese iyi forumlar.

• Neyi kastettiğini anlayamadım tam olarak, eğer evrensel kumanda diyorsan o da işini görmeyecektir. Sonuçta kumandayı azaltsan bile o tek kumandanın ilgili cihazı görmesi gerekir. Bir yolunu bulup kumanda - teledünya ikilisinin birbirini görmesi gerekir. Ya da modül alıp TD alıcını iptal edebilirsin. Bu şekilde TV kumandası yeterli olcaktır tek başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Neyi kastettiğini anlayamadım tam olarak, eğer evrensel kumanda diyorsan o da işini görmeyecektir. Sonuçta kumandayı azaltsan bile o tek kumandanın ilgili cihazı görmesi gerekir. Bir yolunu bulup kumanda - teledünya ikilisinin birbirini görmesi gerekir. Ya da modül alıp TD alıcını iptal edebilirsin. Bu şekilde TV kumandası yeterli olcaktır tek başına.

Modülden kastınız nedir? Link var mı görmem açısından daha rahat olur benim için. Sorun şu ki teledünya dekoderinin önünde masa vs oldugundan dekoder kumandası çekmiyor. Dekoderi yukarı da kaldıramıyoruz. Onun için buna bir çözüm aramaktayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conax modül diye Google de aratırsan detaylı bilgi bulursun, resim dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

conax modül diye Google de aratırsan detaylı bilgi bulursun, resim dahil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.