Şimdi Ara

TV mi, DVB kartı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Şu zamanda Tv kartı mı almak mantıklı, yoksa uydu kartı mı almak mantıklı. Ve alsakta sistem için uyum sorunları yaşama ihtimalleri neler. Önerirseniz TV kartı ne önerirsiniz. DVB ise olması gereken kart ne olmalı. Çanak ne olmalı. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• ben olsam bilgisayara uydu kartı almam.onun yerine analog tv kartı ile bir receiver alırım.receiverı tv kartına bağlayıp öyle uydu yayınlarını seyrederim.hem kanal bulmak için bi ton eziyet çekmem hemde kanal geçişlerim çok daha hızlı olur.
  • ben olsam senin yerinde digtal tv kartı alırım... neden diye dersen işine yarayacaktır.... sonuçta pc üzerinden izleyecen.... sevdiğin filmleri filan kayıt altına lalabilirsin ama analog alma işine yaramaz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepidi

ben olsam senin yerinde digtal tv kartı alırım... neden diye dersen işine yarayacaktır.... sonuçta pc üzerinden izleyecen.... sevdiğin filmleri filan kayıt altına lalabilirsin ama analog alma işine yaramaz....

beninm dediğim yöntemle de kayıt yapılabilir.ben yapıyorum şuan dvd kalitesinde
  • Kullanım alanı ve yerine göre tv kartı tercihi yapılır-Kendi konumunuzla arkadaşın konumu farklı olabilir-Bi kere evinde dijital rececierin varsa ve onu kullanıyorsan tercihin dijital olması yararına olur böylelikle analog olarak alamadığın yayınları ve kalitesiz yayın yerine i digital tv kartıyla cam gibi ve sınırsız kanallları izler ve kaydedersin.Ama diğelim sende kablolu yayın var veya anolog yayınların çok iyi görüntüsü var o zaman belki analog tv kartı alman iyi olabilir.Her ne olursa olsun tercihini imkanlar ve kolaylıklar açısından değerlendirmen gerkir.
  • ben olsam bir adet tv bir adet de recever alrım digital tv kart ve analog boş işler tv en güzeli..kayıt yapacanda ne olacak biz onlıne alışmışız millet olarak onu orada tüm türkiye ile izlemek zevk veriyor gerisi yalan..bende analog lart digital kart recever tv hepsinden 3 tane var herhalde ..çok taktım kartları pc çoook onlara recevırdan hat çektim boş işler al bir tv tak receveri tv keyfine bak..
  • aranızda bu kartları kameradan video kaydetmek için kullanan oldu mu? kalitesi nasıl yazabilir misiniz? bilgisayarda tam ekran yaparsam nasıl bir görüntü alırım? bildiğimiz ev televizyonlarındaki gibi bir görüntü alabilir miyim? ha bu arada, kamera çok çok iyi görüntülü. sonsuz çözünürlüğü var diye düşünün ben tv kartı nasıl aktarıyor onu soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un1affect -- 18 Ekim 2007; 1:34:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.