Şimdi Ara

TV nin Acılışta HDMI Kablodan tetiklemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim philips pfl 3605 serisi LCD Tv im var. Yeni Uydu alıcı aldım. Hdmi cıkısından bağladım. Fakat otomatik algılamıyor.
    Elle her defasında menüden HDMI seçip girmen lazım. Eski uydu alıcım Scart çıkısından bağladığımda otomatik algılıyor. Onla menüden seçmem gerekmiyor.
    Nasıl yapacaz. Bir yardım lütfen. Sizlerin durumu nedir. Hdmi bağlantıyı algıyormu. Yoksa Bu yeni uydu alıcıda mı iş yok. Bu sorun Kablodan olur mu ?

• Ha duvara konuşmuşum ha buraya diyorsunuz yani. Uydu alıcısından Tv sine Hdmi ile bağlanan kimse yok mu ? burada.
  • Ben dahili uydu alıcısı kullanıyorum. Sizin sorununuzu bilmiyorum ama yukarı uplayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • everest E kullanıcısına yanıt
    Kullandığın uydu alıcının otomatik algılama yapabilmesi için HDMI CEC uyumlu olması lazım.Eğer böyle bir durum yoksa tv yi uydu alıcının bağlı olduğu hdmi portunda bırakın.Tv yi açtığında bu girişten açılacaktır.Sonra direk uyduyu açarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • manolpan M kullanıcısına yanıt
    Efendim uydu alıcım Sunny AT-14400 modeli. Hdmi girişinde bırakıyorum fakat. tv her kapatıldığında normal kendi anten girişinden açılıyor. Eski uyduda scarttan bağlıyken sinyali aigılayıp scart girişine kendisi geçiyordu.
    İstanbulun bütün philips servislerini aradım. Kimisi kablodan dedi. Kimisi hdmi den algılamaz dedi. Fişi tamamen çekmememi söyledi. Kimiside UYDUDAN AYAR OLMASI GEREKTĞİNİ SÖYLEDİ AMA HİC BİRİDE işe yaramadı. Bu arada fhilipsin müşteri hizmerlerine hiçbir şekilde ulaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.