Tv Piyasasının ucuzlamasını beklerken maddi birikimim 55" bir tv almaya yeterli duruma geldi, ancak tv izleme mesafem en uzak 310 cm en yakın 80 cm... Böyle bir odada 42" yeterli olurmu ? 55" alırsam rahatsızlık yaşarmıyım ? 55" tv lerde marka ve model önerinizi alabilir miyim ? teşekkür ederim....
aynı oda olcusu bende war bı rahatsızlık wermıyor sınemada gıbısın oh mıs=)
sd yayınlarda herhangi bir rahatsızlık veriyor mu acaba ?
hayır gayet guzel bence hıc bır rahatsızlıgı yok bence
hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz acaba ? kullandığınız uydu alıcı markası nedir ?
goldmaster mıcro-10 hdmı
kullandığınız tv nin marka ve modeli nedir acaba ?
lg 50pz250 kullanıyıorum
Aslında bende şu anda Led/Plazma 3D bakıyorum. Yaptığım araştırmalarda özellikle 3D için izleme mesafesine bağımlı olmaksızın ne kadar büyük ekran olursa o kadar iyi performans alınacağı yönünde bir izlenim edindim.
Normal yayınlarda SD/HD farketmeksizin tv ile aranızdaki mesafenin önemli bir etken olduğu doğru ama işin içinde 3D olduğunda ne kadar büyük olursa o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Arkadaşlarımdan biliyorum bunu. 42 inc 3D led var arkadaşımda ve izleme mesafesi 3 metreden az. Yaklaşık iki-üç ay önce aldı televizyonu. Şimdi keşke daha büyük alsaymışım diyor.
SAYGILAR...
46 inc bence yeterli olacaktır. model olarak samsung tercihimdir fiyat kalite yönünden.
ben 2.50 m den 46 inç kullanıyorum almadan önce büyük gelir diye düşünüyoduk ama 55 inç bile olabilirdi diye düşünüyorum artık , bence 3m civarına 55 inç çok güzel olur birde 3d li olursa tadından yenmez
3 metre nin üstü ise 55 iyidir.
2.10 M için Öneriniz kaç ınc olur arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Lene
Normal yayınlar için (SD/HD) 42 inch yeterli olacaktır tahminimce. Ancak 3D sizin için önemli ise 46/47inch olanlara bakmalısınız derim. Tabi bu benim naçizane fikrimdir ve kişiye göre tercihler değişiklik gösterebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: sadetkocal
quote:
Normal yayınlar için (SD/HD) 42 inch yeterli olacaktır tahminimce. Ancak 3D sizin için önemli ise 46/47inch olanlara bakmalısınız derim. Tabi bu benim naçizane fikrimdir ve kişiye göre tercihler değişiklik gösterebilir.
Evet 3D yayın Öncelikli olacak.Teşekkürler..
Arkadaşlar İzleme mesafesini 1.80 yaptığımda 51"plazma tv Sıkıntı yaratırmı ,SD/HD ve 3D Yayınlarda.Lütfen görüşlerinizi yazın,Teşekkürler..
Not:2.10m izleme mesafesine koyacağım yere 51"olmuyor o yüzden ,karşıya alacağım oda 1.80 m oluyor..
quote:
Arkadaşlar İzleme mesafesini 1.80 yaptığımda 51"plazma tv Sıkıntı yaratırmı ,SD/HD ve 3D Yayınlarda.Lütfen görüşlerinizi yazın,Teşekkürler..
Not:2.10m izleme mesafesine koyacağım yere 51"olmuyor o yüzden ,karşıya alacağım oda 1.80 m oluyor..
1.80 metreden 51 inc sd yayın için çok büyük.Hd yayında bile yayın 1080 p olmalıki kurtarsın.720 p hd yayın bile o mesafeden iyi olmaz.
Öncelikle belirtmeliyimki odanızın durumunu en iyi siz bilebilirsiniz. Yani buradaki yorumlar göreceli olacaktır sizin için. Ancak normal şartlarda 1.8 metre için 51 inch sanki biraz büyük gelir gibi. 3D için sıkıntı yaşamazsınız tahinimce ancak özellikle SD yayınlarda çok sorun yaşayacağınızı düşünüyorum. HD yayınlarda büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız ancak SD yayınlarda gözünüz görüntüdeki kırılma ve bozulmaları çok detaylı algılayacağı; bu sebeplede izleme zevkinizin çok kötü olacağını düşünüyorum. SAYGILAR...
Bilgi için teşekkürler arkadaşlar,eyvallah.
4/5 metre mesafe için 50inch (LG 50PM6800 plasma) artı 4 gözlük ve sihirli kumanda 12 taksitle 2019 Liraya aldım arkadaşlar. Daha önceden plasma kullanmayan birisi olarak farklı bir deneyim olacak benim için. Televizyon bir aksilik çıkmazsa yarın gelecek. SAYGILAR...
Hayırlı olsun,inceleme bekliyoruz sizden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme