Şimdi Ara

Tv-Out nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abit Siluro 64MB GeForce 4 MX440 Tv-Out ekran kartım var.Divx filmleri tv de izlemek için büyük ekran bir tv almak üzereyim.Ancak sormak istediğim birkaç şey var.
    1-TV-Out kablosu ile bağlantı için Tv nin nasıl bir girişi olmalıdır?
    2-Tv-Out kablosu nerden bulunur ve nasıl bir şeydir?
    3-Tv-Out ile divxleri tv de izlemek için başka bir şey lazımmı?

kısacası bana şu tv-out olayını anlatırsanız çok sevineceğim..şimdiden teşekkürler..</b>

• TV Tool programına ihtiyacın olacak.
  • Yavuz bah kardeşim TV tool programı demo ve 15 dak. lık.
    Acaba süresiz izleyebiliyor musun? Kırabildin mi? ben bulamadım.

RedEagle kardeşim bu devirde yapılan bütün tvler bilgisayara kolay bağlanır ve kablolarını her yerde bulabilirsin.
  • Tv Tool 6.5 yükle.Crackini bulamazsan bana ulaş.Program sana yardımcı olacaktır.Bir de ekran kartının arkasında tv-out çıkışı vardır.Scart kablosu dediğimiz kablo ile ekran kartındaki tv çıkışından tvnin arkasındaki scart yuvasına takıorsun ve hal oluor.yapman gereken tek bu kadar.he birde tv de kanalı bulman lazım.av dediğimiz tuşa bas,büyük ihtimal our.
  • hayır arkadaşım pardon ama scart kablosu olmaz S-Video kablosu olur ekran kartının arkasında ve TV de S-video girişi olması lazım aksi halde izlemen zor-1,sen winta zaten ekran kartının ayarlarında monitör yerine TV yi seçerek görüntüyü aktarabilirsin her türlü TV ye ama S-video Şart.
  • alacağın tvde av-in girişi olması lazım veya s-video veya scart hangisi olursa farketmez sadec sen hangi bağlantıyı yapacaksın ona bak.eğer av-in bağlantısı yapacaksan genelde ekran kartınn yanında bir adet 2 ucu lale jack kablo gelir onla bağlantıyı yap eğer av girişi yok da scart girişi varsa aynı kablonun ucuna scart dediğimiz zımbırtıyı al(heryerde bulursun) tak sonra ekran kartı özelliklerinden 2.monitorü etkinleştir. bu arada görüntü siyah-beyaz gelebilir onun için çıkış aygıtı seç" bölümünden Pal-bg Germany" ayarının seç bu ayarları yaptıktan sonra renkli görüntü alabilirsin.diğer ince ayarları kendin karıştırarak bulabilirsin.
  • alacağın tvde av-in girişi olması lazım veya s-video veya scart hangisi olursa farketmez sadec sen hangi bağlantıyı yapacaksın ona bak.eğer av-in bağlantısı yapacaksan genelde ekran kartınn yanında bir adet 2 ucu lale jack kablo gelir onla bağlantıyı yap eğer av girişi yok da scart girişi varsa aynı kablonun ucuna scart dediğimiz zımbırtıyı al(heryerde bulursun) tak sonra ekran kartı özelliklerinden 2.monitorü etkinleştir. bu arada görüntü siyah-beyaz gelebilir onun için çıkış aygıtı seç" bölümünden Pal-bg Germany" ayarının seç bu ayarları yaptıktan sonra renkli görüntü alabilirsin.diğer ince ayarları kendin karıştırarak bulabilirsin.
  • Lecher kardeş sana mail atttım. TV tool için. TV tool 6,5 bende var. Ama demo.
    yerebakan@msn.com adresine mail attım.
    bana ulaşırsan sevinirim.
    mtiskem@e-kolay.net
  • mtiske bana e-mail atarsan sana programın full sürümünü ve hatta 6.8 versiyonunuda indirebileceğin bu adresi verebilirim. Adresi buraya yazmam doğru olmaz. zaten kendim bu şekilde yazılan konuları gördükçe kitliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.