msi geforce 750 ti ocz fatility 550 Noctua NH-U12S
Bunlarin 3ünün sigabilcegi en kücük kasa hangisidir? Televizyon altina giricegi icin mümkün olabildigince kücük olmali kasa ama bilesenlerin büyüklügü caresiz birakti beni. Elimde aerocool m40 var lakin ne kadar kesip bicsemde güc kayangi cikisi arka taraftan olmuyor ve bu sekilde tv sehpasinin önünde ki panel acilip kapanmiyor.
kasa kapağı açık şekilde sığabilir matx anakart için uygun ancak psu yeter mi bilinmez :/
bende psu var "ocz 550" baya memnunum ondan o sekilde kullanmak istiyorum. kapagi acik olursa salonda cok ses yapar, pek uygun olmaz gibi tesekkürler yine de cevabin icin hocam
supernoovaS
kullanıcısına yanıt
tv ünitesine sığabilecek kasaların hiçbirine 158 mm uzunluğu yüzünden u12s uymaz hocam. çoğu midtower kasaya bile zar zor sığan bir soğutucu o.
Bende yok saniyordum ama bugün cyberportda buldum hocam. thermaltake core v1 veya v21. Ici sanki yayla gibi :) cpu sogutucu 18,5cm kadar destekliyor. Baska bir alternatif bulamadigim icin siparis ederim bir kac güne herhalde. Gelmesi 1 hafta sürüyormus o süre zarfinda da m40i kesip bicerim.
Bunlarin 3ünün sigabilcegi en kücük kasa hangisidir? Televizyon altina giricegi icin mümkün olabildigince kücük olmali kasa ama bilesenlerin büyüklügü caresiz birakti beni. Elimde aerocool m40 var lakin ne kadar kesip bicsemde güc kayangi cikisi arka taraftan olmuyor ve bu sekilde tv sehpasinin önünde ki panel acilip kapanmiyor.
quote:
Orijinalden alinti: supernoova
benim gibi kendi kasani yap ama daha isi var birazz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 14 Haziran 2016; 0:12:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: supernoova
Bende yok saniyordum ama bugün cyberportda buldum hocam. thermaltake core v1 veya v21. Ici sanki yayla gibi :) cpu sogutucu 18,5cm kadar destekliyor. Baska bir alternatif bulamadigim icin siparis ederim bir kac güne herhalde. Gelmesi 1 hafta sürüyormus o süre zarfinda da m40i kesip bicerim.
@snop02 kendi kasani yapmak bence öyle kolay degil hocam, biraz yetenek de lazim. bende hertürlü arac gerec var ama yapamiyorum mesela. evin icinde böyle büyük bir bilgisayar koysam beni direk disari atarlar birde.